Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Το μόνο πόλεμο που μπορεί να ξεκινήσει είναι με τον κομμωτή του, γιατί του γάμησε τη βαφή...

«Παράδεισος» των γκάνγκστερ η Ελλάδα! Θρίλερ με πυροβολισμούς στον Άλιμο / “Γάζωσαν” πολυκατοικία -

 

Δολοφονία Μπερδέση: Οι Αρχές ψάχνουν στο παρελθόν του -Τα ρινγκ, οι συνοδείες ασφαλείας και ο περιφερειακός ρόλος σε κυκλώματα.


Τελικά μόνο ....να γράφουν για τον κορονοϊό, είναι οι Μπάτσοι;

 

Το χρονικό ενός ακήρυχτου πολέμου.


Ακόμη περιμένουμε για την δολοφονία του Βαλυράκη, του Καραϊβάζ, της Καρολίνας,του  Καπίρη ή «Κεφάλα, του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη και τόσων άλλων.

 

Για πλημμελήματα παραπέμπονται 10 αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., δικηγόροι και ιδιώτες! Στο εδώλιο θα καθίσουν τον Σεπτέμβριο οι εμπλεκόμενοι στην δικογραφία που σχηματίστηκε σύμφωνα με την έκθεση της Ε.Υ.Π. για την μαφία Μάλαμα. 4 από τους κατηγορούμενους έχουν δολοφονηθεί.

Στο 70σελιδο έγγραφο της ΕΥΠ, που το edolio5 έχει στην διάθεση του που συντάχθηκε μετά από την διετή έρευνα σημειωνόταν ότι «κύκλωμα αποτελούμενο από δικηγόρους πολίτες εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της αστυνομίας διευκολύνει και παρέχει την απαραίτητη κάλυψη για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων κι έχει έσοδα περίπου 1.000.000 ευρώ μηνιαίως . Έχει καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέχοντας την απαραίτητη «κάλυψη» σε καταστήματα με παράνομη δραστηριότητα χρηματίζοντας εν ενεργεία υψηλόβαθμους αστυνομικούς, με τη βοήθεια αποστράτων αξιωματικών. Κατά την έρευνά μας στα προγράμματα κάλυψης συμμετέχουν περίπου 350 οίκοι ανοχής, 250 studio 300 παράνομα καζίνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής».

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μπάτσοι του χρυσού παιδιού κατάντησαν εισπρακτική εταιρία και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ο τετρακιs νυμφευθειs με νιου λουκ...γιατι δεν πηγεs στον τρυφωνα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κάνει η αστυνομία και δεν συμμετέχει στον πόλεμο συμμοριών...για σκεφθείτε το λίγο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...