Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Κοινωνίες εγκλεισμού και φόβου, ελέγξιμες και με ψυχική απομόνωση.

 

Η ψυχολόγος και πανεπιστημιακή διδάκτορας, Ευγενία Σαρηγιαννίδη, μιλώντας στον 98.4 για την κατάσταση της κοινωνίας στο πεδίο της ψυχικής  υγείας, σε όλη την ηλικιακή κλίμακα, με έμφαση στις νεαρές ηλικίες,  στους 16 μήνες κάθε τύπου καραντίνας, μίλησε για κοινωνία εξάρτησης από τον εγκλεισμό της, άρα φοβικής και απόλυτα ελέγξιμης στις αντιδράσεις της. Η ίδια περιέγραψε σε όλη την ηλικιακή κλίμακα , τις επιπτώσεις στη ψυχική υγεία με έμφαση στα μικρά παιδιά και τους νέους.

 Η εγκαθίδρυση του υγειονομικού φόβου , είπε, οδηγεί σε μια νέα κοινωνική πραγματικότητα, που καθιστά το άτομο απομονωμένο και εύκολα σε διαδικασία χειραγώγησης από τις όποιες πολιτικές αποφάσεις.

Αρκεί αυτές να έχουν το πρόσημο της διάσωσης της ζωής μέσα από την σωματική υγεία, αγνοώντας την ψυχική και κυρίως ζώντας χωρίς ουσιαστική ζωή.


ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι θα μπαίνουν σε μπαρ και εστιατόρια!»

Θέλουν στην εποχή του μετάνθρωπου να δημιουργήσουν ένα υπάκουο απομονωμένο και φοβισμένο ανθρωπάκι.Περνούν την γραμμή πως πρέπει να κάνω το εμβόλιο - δηλητήριο διότι διαφορετικά θα με κατατάξουν στην κατηγορία του παρείσακτου.Μας κυβερνά μία κάστα που στο τέλος θα μας χορηγεί και τα ψυχοφάρμακα μας για να αντέξουμε τον απομονωτισμό στα «κλουβιά» μας.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πατηρ Σαββας Αχιλλεως...
Ο διαβολος θα χτυπησει σε τρια σημεια...
ΠΡΩΤΟΝ Στην πεινα, στη γαστερα, στην κοιλια γιατι εχουμε γινει κοιλιοδουλοι...
ΔΕΥΤΕΡΟΝ Στο χρημα και ΤΡΙΤΟΝ στις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!

https://www.youtube.com/watch?v=xmJ7YUZLYb4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...