Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Kινεζιές

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για να χτιστεί μια πολυκατοικία 10 ορόφων; Πολλοί μήνες, εκτός κι αν είστε Κινέζοι, που την έχτισαν μέσα σε μόλις 29 ώρες.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο βιντεο που εχω δει για κατασκευες σκαφων και πλοιων απο Ευρωπη Αμερικη Ιαπωνια Κορεα και Κινα οι τρεις τελευταιοι ειναι μακραν πολυ μπροστα. Τεραστιες εκτασεις και κατασκευες με μπλοκ. Τα ναυπηγεια τους ειναι χωρισμενα σε τομεις, αλλος τομεας φτιαχνει μερος της πλωρης αλλος τομεας μερος της γαστρας παλι σε μπλοκ, αλλος τομεας μερη του κομοδεσιου, αλλος τη πρυμνη αλλος το μηχαστοσιο και παει λεγοντας.
Και ολα αυτα βασει συγκεκριμμενου χρονοδιαγραμματος με ρητρες εκατερωθεν. Δεν ειναι μονο το κοστος που εμεις ταχα μου αναμασουμε. Ειναι φθηνοτερο το κοστος ζωης φερ' ειπειν στην Κορεα ή Ιαπωνια απο Ευρωπη και Αμερικη;
Μονο τους ρομποτικους τεραστιους γερανους που διαθετουν μενεις αφωνος. Ποιος Ευρωπαιος ή Αμερικανος να κανει τετοιες εγκαταστασεις με ποσά που ειναι δυσθεωρατα.
Καλα δεν συζητω καν για Ρωσσικα ναυπηγεια, ειναι να κλαις, μια κορβετα που ειναι 70 μετρα σε μπλοκ τη φτιαχνουν και αυτοι. Αλλά ενα κομματι της φτιαχνουν εδω αλλο εκει αλλο παραπερα και μετα με ρυμουλκα ρυμουλκουν το καθε κομματι ξεχωριστα μεσα απο ποταμια για να κανουν την συναρμολογηση κοντα στη θαλασσα. Και αποστασεις; Σαν απο τη Λαρισα να το κατεβασεις στην Αθηνα μεσω ποταμιων... φεξε μου γλυστρησα δηλαδη.

Geo είπε...

Τον Ναό του Σολομώντα σε πόσε ώρες θα τον έχουν χτίσει;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε τρεις μερες οπως αναφερουν οι Γραφες.

Ανώνυμος είπε...

Σε μια μερα. Τις αλλες δυο θα κανουν θυσιες και οργια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...