Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Εβραίοι ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

 


Υποκλοπές και χειραγώγηση 33 εκλογικών αναμετρήσεων από ισραηλινή ομάδα...

Αποκαλυπτικά στοιχεία από Guardian, Le Monde, Spiegel και El País για το «Team Jorge» και τον τρόπο που έχουν παρέμβει σε πάνω από 30 εκλογικές αναμετρήσεις σε όλο τον κόσμο.... Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχωρούν σήμερα δημοσιογράφοι του Guardian, της Le Monde, του Spiegel και της El País μετά από μια ενδελεχή έρευνα σχετικά με τους τρόπους χειραγώγησης των εκλογικών διαδικασιών σε διάφορες χώρες. Μια ομάδα Ισραηλινών ισχυρίζεται ότι έχουν χειραγωγήσει περισσότερες από 30 εκλογικές διαδικασίες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας τρόπους hacking, δολιοφθορά και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα αυτή, σύμφωνα με την έρευνα, διευθύνεται από τον Ταλ Χανάν, έναν 50χρονο πρώην ισραηλινό πράκτορα των ειδικών δυνάμεων που τώρα εργάζεται ως ιδιώτης με το ψευδώνυμο «Χόρχε» και βρίσκεται κάτω από το ραντάρ ερευνών για ανάμειξη σε εκλογικές διαδικασίες σε διάφορες χώρες για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

 

Το σχέδιο νοθείας των εκλογών που είναι προ των πυλών .Ο "εγκέφαλος" Ταλ Χανάν με το ψευδώνυμο "Χόρχε", τα 2 ταξίδια στην Αθήνα, το ξενοδοχείο που έμεναν στην πλατεία Συντάγματος 7 άτομα, ο εφοπλιστής που τους κάλεσε και η Ισραηλινή ομάδα "παραπληροφόρησης".

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΑΟΊ ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ

Ο ΠΌΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΊ ΘΑΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ...!?

ΚΑΙ ΠΟΙΟΊ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΜΕ ΚΆΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΏΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΛΠ ΑΛΛΆ ! ΟΙ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΚΟΥΜΆΝΤΟ !

ΑΝ ΖΟΎΜΕ ΘΑ ! ΔΟΎΜΕ...

ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ΖΉΣΕ ! ΚΑΙ ΚΟΡΌΙΔΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Από συστάσεως. Ελληνικού κράτους οι Ιουδαίοι έχωσαν βαθειά τα πλοκάμια τους στη δομή και τη λειτουργία του. Αυτοί κύριοι και κυρίες καθορίζουν την λειτουργία του μέσω των ανθρώπων τους που βάζουν σε όλα τα κόμματα μέσα καθόσον τα κόμματα ειδικά από το 74 και μετά είναι ιδιοκτησίας του Ρότσιλντ.
Τώρα ανακάλυψαν δηλαδή κάποιοι ότι οι Εβραίοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα???????
Εκτός κι αν......

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΤΏΡΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...