Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ξαναχτύπησε ο Λαγός

Μετά από τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι «δεν έχει κανένα ταμπού» ακόμη και για συνεκμετάλλευση ενεργειακών πόρων με την Τουρκία, σήμερα ένας πολιτικός που είχε «χτίσει» προφίλ «τουρκοφάγου» βγήκε δημόσια για να μας πει ότι ίσως να πρέπει να δούμε το θέμα της «συνεκμετάλλευσης». «Kάτω από όρους θά μπορούσε νά υπάρχει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, είναι πολύ εγωιστικό να το θεωρούμε κλειστή λίμνη», δήλωσε ποιος; Ο Καρατζαφέρης στο mega! Τις τελευταίες εβδομάδες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του είναι συχνές και πάντα υποστηρικτικές προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Βεβαίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί όλα τα βίντεο με όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ.Καρατζαφέρης και για τον πρωθυπουργό αλλά και για υπουργούς του, όπως ο Μ.Βορίδης και ο Α.Γεωργιάδης. Δεν ήταν κολακευτικά όσα έλεγε, αλλά φαίνεται ότι τώρα βλέπει από άλλη «οπτική» τα γεγονότα. Το περίεργο είναι ότι φαίνεται ότι έχει αλλάξει «οπτική» και στα ζητήματα του Αιγαίου. Όπως κι αν έχει η «συνεκμετάλλευση» φαίνεται ότι είναι πρόταση που η ελληνική κυβέρνηση έχει αρχίσει να συζητά ανοιχτά και οι επαναλαμβανόμενες αναφορές σε αυτήν έχουν στόχο να το …συνηθίσουμε!

Μας πάνε «φουλ» για«συνεκμετάλλευση» στο Αιγαίο! Ο «τουρκοφάγος» Γ.Καρατζαφέρης νέος «λαγός»

 

«Νίκο, φίλε μου», κόψε τον λαιμό σου και πείσε το πόπολό σας, να χωνέψη - με ...μπόλικη σόδα - την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ) ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

 


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη λοιπόν, περί συνεκμετάλλευσης και μη επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης ακόμα και στην Κρήτη, δεν απηχούν προσωπικές τις απόψεις, αλλά το σχέδιο Μητσοτάκη.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι οι δηλώσεις και οι ενέργειες Μητσοτάκη ανοίγουν συνεχώς κερκόπορτες, τις οποίες εκμεταλλεύεται σαν έτοιμη από καιρό η Τουρκία, διευρύνοντας τις διεκδικήσεις της εις βάρος της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δημόσιες δηλώσεις καλήν, που εκμεταλλευόμενος την στρατηγική Μητσοτάκη, κατάφερε να διευρύνει το διαβόητο Casus Belli του Αιγαίου, τόσο στην Κρήτη, όσο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Η στιγμή λοιπόν που επελέγη από την οικογένεια Μητσοτάκη για την δημοσιοποίηση του σχεδίου έναντι της Τουρκίας, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες: Στις ερχόμενες εκλογές, ο ελληνικός λαός καλείται να νομιμοποιήσει ή όχι την εκχώρηση μέρους του εθνικού κορμού στην Τουρκία.

Ανώνυμος είπε...

<< ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ >>!
Το Σεξουαλικο Σκανδαλο Με Τη Νυφη του Γιαννη Παριου,Αντελινα!makeleio.gr

Οχι απλωs κ@ρ@τζ@τουμπαs...κ@ρ@τζ@-ΤΡΟΥΜΠΑΣ!!!
esxatianasxesi.blogspot.com/2023/02/blog-post_212.html

Ανώνυμος είπε...

Η Ερωμενη πολιτικου αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Ο διορισμοs τηs στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου απο το ΣΥΡΙΖΑ-Το εξωγαμο και η"αγορασμενη σιωπη τηs"δια βιου με 7000 ευρω το μηνα!
Ορισμενα πραγματα τα μαθαινειs και δεν τα λεs ποτε.Σε τρωει ομωs το μαραζι που εχει ο ρεπορτερ μεσα του.Οταν ξερειs κατι και δεν το μοιραζεσαι,κυριωs με αυτουs που σε εμπιστευονται,ακροατεs-τηλεθεατεs η αναγνωστεs,ψαχνειs να βρειs τροπο να του το πειs χωριs να εκθεσειs αυτον η αυτη που σου εμπιστευθηκε την ειδηση!
Η ανηθικοτητα και ο εξευτελισμοs του πολιτικου αρχηγου,που δεν εχει οπαδουs,και κινειται στον δεξιο χωρο,ειναι γνωστα..Οι γνωριζοντεs ξερουν οτι ειχε"συναψει ερωτικη σχεση μεχρι και με την αρραβωνιαστικια του γιου του",που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια!
Οι καταγγελιεs απο εργαζομενεs στην επιχειρηση του πωs αν"δεν του κατσουν"δεν θα εχουν μελλον ειναι επισηs παμπολεs!
Να ομωs που βρηκε την δασκαλα του...Η ξανθια ζωηρη ερωμενη αφου περιπλανηθηκε σε αρκετεs αγκαλιεs εκδοτων και πολιτικων κατεληξε και στα δικα του!Το"στιγμιαιο λαθοs"ομωs σταθηκε μηριαιο,ωστε ο μικροs Σπυροs να μπορει σημερα να εχει εξασφαλισει στη μαμα και τον ιδιο μια ανετη ζωη αφου η σιωπη τηs ζωηρηs ξανθιαs για το ποιοs ειναι ο μπαμπαs εχει εξαγοραστει με 7.000 ευρω το μηνα δια βιου.Επιπλεον οταν ο ατακτοs η κολοτουμπαs οπωs τον αποκαλουν....
edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html

Ανώνυμος είπε...

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!
ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΦΕΛΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ;
Μαλιστα ο ευρηματικοs"γιοs του σανοπωλη"...ενω καλει τα θυματα του να τηλεφωνουν δημοσιοποιει στο σποτ και δηθεν αποσπασματα συνομιλητων του!!!
Ε,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΠΙΟ Μ@ΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Γυναικα ηταν αυτη που ΚΑΡΦΩΣΕ...
Το << Makeleio.gr >> ειναι σε θεση να γνωριζει απιστευτο παρασκηνιο για τον << αγνωστο >> ανθρωπο που καρφωσε τιs offshore του Καρατζαφερη στο Μξιμου και αποκαλυπτει:Αξιζει να σημειωθει οτι το"Makeleio.gr"εχει γραψει πολλα και γνωριζει απιστευτεs λεπτομερειεs για το παρασκηνιο με τιs off-shore του μπαρμπα-Γιωργου αλλα δεν ασχολειται με πολιτικα πτωματα!!!
Ενα πουλακι μαs ειπε λοιπον οτι γυναικα και μαλιστα λυγεροκορμη πρεπει να ηταν ο"αγνωστοs"ανθρωποs που τον κατηγγειλε...
Αυτο που ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε καλα ειναι πωs ο ανθρωποs αυτοs δεν ειναι και τοσο << αγνωστοs >> αφου αποτελουσε η αποτελει ακομη τον περιγυρο του μπαρμπα-Γιωργου απ'τιs Τζιτζιφιεs...
Μια γυναικα τον καρφωσε που ηξερε τα ΜΥΣΤΙΚΑ του και του ζεσταινε το Μαξιλαρι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΛ@ΝΟΑΓΓΛΙΤΣΕΣ.ΚΛΠ

ΛΈΝΕ ΌΛΟ ΧΑΖΆ !

ΕΊΝΑΙ ΔΙΆ ΡΟΠΆΛΟΥ
ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ !!!

ΕΚΠΛΉΞΕΙΣ...

WWG1WGA 🇬🇷🇺🇸🇷🇺🇧🇷🇨🇳🇮🇳

Ανώνυμος είπε...

M-16 το όργανο των rothsild's και της τριμερούς, κολαούζος του Παπαδήμου και της ρουφιάνας της stazi. Από κοράκι όποιος περιμένει να ακούσει τσίου χαλάλι του.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ

5:12 ΚΥΡ ΤΖΕΙΜ ΜΠΟΝΤΙ

ΜI 6

ΤΟ Μ16 ΕΊΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΊΟ !
ΤΟ Μ32 ΑΚΌΜΑ...!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΈΤΕ ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

«Είχα τύχη με τα κορίτσια, δεν είχα πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Ε, δεν θα πάω σε μπουρδέλο τώρα στα γεράματα», είχε δηλώσει o πρόεδρος του ΛΑΟΣ, απατώντας σε ερώτηση του ΣΚΑΙ για το εάν σκοπεύει να επιστρέψει στο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Stratakis Mixalis:Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του Γ.Κ στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs!..Πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαν...Μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλικαρισια,μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!!!
Αλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο Γ.Κ αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι!!!
Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι Ξευτιλα ειναι!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs Τσατσαs αντε να μπαινει και σαν απλοs Μπανιστηρτζηs!!!
Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλωτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs Κωλουs!!!!!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...