Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Στην αναμπουμπούλα ο λύκος - λαγός χαίρεται.

«Καραμανλής φεύγει, Καρατζαφέρης έρχεται»

Πολλοί απορούν (παραδόξως...) για την "ξαφνική" εμφάνιση του πρωτοπόρου της αναβίωσης της Άκρας Δεξιάς στην Ελλάδα, Γιώργου Καρατζαφέρη. Δεν θα έπρεπε... Ο αρχηγός του πάλαι ποτέ ΛΑΟΣ στην κρίσιμη ώρα βγήκε να υπερασπιστεί τα "παιδιά" του και, κυρίως, την ανίερη συμμαχία των νεοφιλελεύθερων με την ακροδεξιά.

Με την προσέγγιση στο ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη», λύνονται πολλοί γρίφοι και δίνονται τεκμηριωμένες απαντήσεις για τους διαχρονικούς, ισχυρούς, πολιτικούς και κομματικούς δεσμούς ανάμεσα στον Γιώργο Καρατζαφέρη και την Οικογένεια Μητσοτάκη, ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ, ανάμεσα στις ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας (εκτός του Κώστα Καραμανλή), τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τα επιφανή στελέχη του ΛΑΟΣ.

Ας μην ξεχάσει ποτέ και κανείς ότι το «Φαινόμενο Καρατζαφέρης» επωάστηκε, γεννήθηκε και μεσουράνησε από την Οικογένεια Μητσοτάκη, μεσουράνησε και κυριάρχησε με την αμέριστη πολλαπλή στήριξη της Οικογένειας.

Σήμερα επιφανή στελέχη του ΛΑΟΣ έχουν προσαρτηθεί στη Νέα Δημοκρατία. Είναι κορυφαίοι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και δίνουν το στίγμα και τον προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας στις ιδέες της και στην πολιτική της, στο πρόγραμμα και τη στρατηγική της.

Με τη θεωρία της «Δεξιάς Πολυκατοικίας» και με τη θεωρία των «ομοαίματων και ομογάλακτων» συγγενών τα πάντα εξηγούνται και τα πάντα δικαιολογούνται.

Το πρώτο πείραμα και το πρώτο δείγμα γραφής ήταν η παλιννόστηση και η ξανα-ενσωμάτωση της Πολιτικής Άνοιξης και του Αντώνη Σαμαρά.

Το δεύτερο πείραμα δοκιμάστηκε πάλι με επιτυχία με την «αποστασία» των «παιδιών» του ΛΑΟΣ και την ένταξή τους στη Νέα Δημοκρατία αλλά με την «τιμητική αποστράτευση» του αρχηγού του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.

Ας εκληφθεί ως ένα καπρίτσιο της ιστορίας όλα τα «άνθη» της Ακροδεξιάς να παίζουν σημαίνοντα ρόλο στις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και ο χαλκέντερος βετεράνος Αρχηγός τους να μένει εκτός νυμφώνος.

Οι αναφορές μου για την όσμωση της Νέας Δημοκρατίας με την Ακροδεξιά για την ενσωμάτωση των στελεχών της πάλαι ποτέ «ένδοξης Ακροδεξιάς» στις Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορούν μόνο το παρελθόν, αλλά προβλεπτικά προεκτείνονται στο άμεσο μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.

Τα συνθήματα – μηνύματα αποκτούν νόημα, περιεχόμενο και προοπτική:

Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη. Ο Κυριάκος χέρι – χέρι με τα παιδιά του Καρατζαφέρη.

Ο «Κεντρώος» Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθώντας τις παλιές γνώριμες Κομματικές και Οικογενειακές συνταγές με τις συναλλαγές, τις αποστασίες και τις μεταγραφές μπορεί να συμπράξει με την «Ελληνική Λύση» και τους Βουλευτές της ακόμα και χωρίς τον Κυριάκο Βελόπουλο. Εάν αρνηθεί ο Κ.Βελόπουλος του επιφυλάσσουν την τύχη του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Το ίδιο πείραμα είχε δοκιμαστεί και στεφθεί με επιτυχία το 1990 με την αποστασία και την προσάρτηση του Βουλευτή Θ. Κατσίκη και άλλων στελεχών από τη ΔΗΑΝΑ, με την άνωθεν επιβαλλόμενη διάλυση του Κόμματος και με την απομόνωση του Κωστή Στεφανόπουλου.

Για τη Νέα Δημοκρατία το ένδοξο παρελθόν με τη γενεολογία των αποστατών και των προσαρτήσεων δείχνει το μέλλον με τις εφεδρείες της Ακροδεξιάς και σίγουρα θα επαναληφθεί πριν και μετά τις Εκλογές.

Αντίστοιχα παραδείγματα έχουν καταγραφεί με τις μεταγραφές, τις «αποστασίες» και τις προσαρτήσεις στελεχών του «Κέντρου» με «μπόνους» Κυβερνητικά αξιώματα και θέσεις.

Όμως στις σημερινές συνθήκες το πολιτικό αζιμούθιο των «Κεντρώων» και των «Ακροκεντρώων» θολώνει και ξεθωριάζει γιατί μοιάζουν με ναυαγούς στις θάλασσες και τους ωκεανούς της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς, που πασχίζουν με κάθε τρόπο να διασωθούν ως αξιωματούχοι, Βουλευτές και Υπουργοί «παντός καιρού» και «πασών καταστάσεων»."

Η μεταμφίεση αυτή της Ακροδεξιάς, αλλά και η πίεση που ασκεί στη mainstream Δεξιά οδηγούν πολλούς κατεστημένους πολιτικούς να υιοθετούν μέρος της ατζέντας της ή να συγκυβερνούν μαζί της. Χτυπητό παράδειγμα η Ελλάδα, όπου ο «φιλελεύθερος» Κυρ. Μητσοτάκης ενσωμάτωσε σχεδόν ολόκληρο το ρατσιστικό και χουντικό ΛΑΟΣ στην κυβέρνησή του και  ετοιμάζεται να ενσωματώσει και τον αρχηγό του, Γ. Καρατζαφέρη. Αλλο παράδειγμα η Σουηδία, με τεράστια σοσιαλδημοκρατική παράδοση, η κυβέρνηση της οποίας στηρίζεται από το ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών.

Φυσικά, στην «κανονικοποίηση του ακροδεξιού λόγου» έχουν συμβάλει καθοριστικά και τα ΜΜΕ σε πολλές χώρες, πλειοδοτώντας ή υπερπροβάλλοντας θέσεις ακροδεξιών κομμάτων και πολιτικών. Στη χώρα μας αρκετές εφημερίδες και πολλά τηλεοπτικά κανάλια δίνουν βήμα σε ακροδεξιούς πολιτικούς, βοηθώντας τους να εξωραΐσουν την εικόνα τους και να εμφανιστούν σαν «κανονικοί» εκπρόσωποι της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

 

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ "ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ" ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΣΤΗ ΠΙΕΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακροδεξιός ο Καρατζαμπουρδας??? Ένα γνήσιο αυθεντικό εβραιοειδες είναι. Οι Εβραίοι τον δίνουν τάχα μου τάχα μου ως ακροδεξιό για να προωθούν τα σχέδια τους.
Είναι το πουλέν τους.

Ανώνυμος είπε...

9:38 ΣΧΌΛΙΟ

ΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΕΝΤΎΠΩΣΗ?
ΑΚΡΟΔΕΞΑ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΕ
ΚΛΠ ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΕΣ
ΧΑΖΆΡΟΙ ΠΟΝΗΡΟΚΟΥΛΙΔΕΣ...
ΜΙΣΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΆΡΓΑ ΚΑΝΊΒΑΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ
ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΨΕΎΤΕΣ !

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΏΣΟΥΝ...ΟΙ ΥΜΠΟΨΉΦΙΟΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΓΩΓΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΊΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΚΟΥΡ@ΔΟΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΡΑΚΗ ΝΗΣΑ Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΎΠΡΟ.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ. 🪖🗡️⚖️

Ανώνυμος είπε...

Τοπε στο ΒΟΣΠΟΡΟ το περιστερι,
πως εισαι καθαρμα, ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

"να κατασκευαστουν μικρα τεμενη στην αθηνα"ζητα ο καρατζα...

Καρατζαφερηs:"Αs καθισει ο κ.Γεωργιαδηs εκει που βρισκεται και νιωθει ανετα!Εγω δεν χωραω εκει,γιατι ουτε ψευτηs ειμαι ουτε κλεφτηs,ουτε προδοτηs"!!!
γελανε και τα βιαγκρα...

ο αυτοκρατοραs τηs κωλοτουμπαs,ο διαχρονικοs τυφλοποντικαs,το σιχαμερο υπερμεγεθη τρωκτικο,γιωργοs οφσορναφερηs...καρατζαμιζαs-ελικοπτερακιαs...καρατζαμακρυχερηs...
ερωτυλοs βαψωμαλλιαs παρ'ολιγον διγαμοs με το"στιγμιαιο λαθοs"το μικρο σπυρο με την μαμα χωριs μπαμπα η ζωηρη αννουλα...
σαβανοτσεπηs,ελαδεμποραs μουρουνουελαιολαδαs καμποτινοs ελεεινοs βαλαντιοτομοs...
παρα το οτι ολα τα"εριξαν στην πεθαμενη λογιστρια"το δικαστηριο δεν τσιμπησε και τον καταδικασε οριστικωs και αμετακλητωs με την αποφαση Εφετειου Αθηνων με την υπ αριθμ 7350/2016 για τιs offshore...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...