Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

«γροθιά στο στομάχι»

ΧΘΕΣ όλη μέρα άχνα στην κάπνα ως και στα social media. Αόρατο νήμα και στον ιστό. Με το που έφυγε ο Ζελένσκι κάνουν τον κακό χαμό..

 

Αλεξανδρούπολη: περικυκλωμένα στρατόπεδα από εστίες, σκάνε βλήματα σε πεδίο βολής, εκκένωση νοσοκομείου τα νεογνά στο πλοίο!

 

«Λευκή πετσέτα» ρίχνει το «επιτελικό κράτος» στην πυρκαγιά της Αλεξανδρούπολης: «Ξεπερνάει τις δυνατότητές μας»!

 

Στην Ελλάδα του 2023: Ασθενείς στο πάτωμα μετά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης – Παιδιά κοιμούνται στην άσφαλτο!

 

 

Στο τέλος θα δώσουν εντολή εκκένωσης της χώρας και θα το θεωρήσουν επιτυχία. ΉΔΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ.

 

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΩΤΙΑ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΟΓΝΩΝ

 

Πρωτοφανείς εικόνες στην Αλεξανδρούπολη – Σε σκηνές στο λιμάνι διασωληνωμένοι ασθενείς

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ; Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕ.ΟΠΩΣ Ο ΖΕΛΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ

Τακτική καμένης γης: Ποια ήταν η διεστραμμένη διαταγή του Χίτλερ που δεν εκτελέστηκε ποτέ - Οι στρατηγικές ερήμωσης και καταστροφής

Την τακτική της καμένη γης έχουν εφαρμόσει σχεδόν όλοι οι στρατοί, που διεξήγαγαν πολεμικές επιχειρήσεις αμύνης. Η πρακτική αυτή, με τα χρόνια και την εξέλιξη της πολεμικής βιομηχανίας, ατόνησε. Πρόσφατα την ξανασυναντήσαμε κατά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Πριν μιλήσει κάποιος για την τακτική της καμένης γης, πρέπει να γίνει κατανοητό τι συνεπάγονται τέτοιου είδους στρατηγικές. Γενικά, η πολιτική της ερήμωσης είναι στρατηγική που στοχεύει να καταστρέψει οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο στον εχθρό, είτε πρόκειται για φυσικούς πόρους, είτε για στρατιωτικό εξοπλισμό – ακόμη και για ανθρώπινο δυναμικό. Ενώ είχε απαγορευτεί βάσει της Σύμβασης της Γενεύης του 1977, η καταστροφή των βασικών πόρων παραμένει κύρια αμυντική στρατηγική για πολλούς εμπλεκόμενους σε μάχες.

https://www.ethnos.gr/history/article/251604/taktikhkamenhsghspoiahtanhdiestrammenhdiataghtoyxitlerpoydenektelesthkepoteoistrathgikeserhmoshskaikatastrofhs

Ουκρανία: Η Ρωσία στρέφεται σε τακτικές "καμένης γης" στο Μπαχμούτ (10-Απρ-2023)
https://www.capital.gr/diethni/3709204/oukrania-i-rosia-strefetai-se-taktikes-kamenis-gis-sto-mpaxmout/

Ουκρανία: Κατηγορούν τη Ρωσία για τακτική «καμμένης γης» (24/05/2022)
Η κατάσταση στο Ντονμπας για τους Ουκρανούς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Εκεί εστιάζονται τώρα όλες οι προσπάθειες του ρωσικού στρατού. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Λουγκάνσκ, οι ρωσικές δυνάμεις εφαρμόζουν την τακτική της καμμένης γης.
https://gr.euronews.com/2022/05/24/oukrania-katigoroun-ti-rosia-gia-taktiki-kammenis-gis

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

ΠΌΣΑ !?
ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΝΆ!?
ΤΟΝ ΝΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ!!!

Human trafficking !

ΕΚΕΊ ΟΛΌΚΛΗΡΗ
ΒΆΣΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΑΝΕ...!?

ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΡΏΝΕ
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΓΕΡΌ
ΜΠΟΎΛΟ !
ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΑΝΟΜΑΛΙΑΡΙΔΕΣ

ΗΗΗ...ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ.ΤΟ ΣΑΤΑΝΑΤΟ !?


WWG1WGA DJT JFK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...