Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Νυχτερίδες και...αράχνες.

Συνεχίζει τις διακοπές του στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά. Ο Πρωθυπουργός περνάει στιγμές ξεκούρασης στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι, ενώ δεν λείπουν και οι κοινωνικές εκδηλώσεις .

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων στενού του συνεργάτη και φίλου.Ο λόγος για τον Χανιώτη, διακεκριμένο νομικό Γιώργο Μυλωνογιάννη, σύμβουλο του Πρωθυπουργού σε φορολογικά θέματα και πρόεδρο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτι στην «Νυχτερίδα».

Ο σύμβουλος του Κούλη, είναι πρόεδρος δημόσιος Εργολάβος.

Καλεσμένοι ήταν επίσης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και η σύζυγός του Μάρα Ζαχαρέα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Σέβη Βολουδάκη, και οι εκδότες – δημοσιογράφοι:  Τάσος Καραμήτσος (Πρώτο Θέμα), Χρήστος Ράπτης (iefimerida.gr), και Γιάννης Κουρτάκης (Παραπολιτικά).

Την μεγάλη παρέα του με τους Κουρτακη, Ραπτη, Καραμήτσο,Ζαχαρέα διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το πέρας της συναυλίας του στο Εθνικό Στάδιο Χανίων,ενώ τραγούδησε και η υποψήφια βουλευτής Χ. Ντερμανάκη.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού της «Νυχτερίδας».

Οι διακοπές του Πρωθυπουργού πάντως, θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

 

Η Ελλάδα καίγεται, τα σύνορα έχουν καταρρεύσει, δουλέμποροι δολοφονούν οικογενειάρχες στην μεγαλύτερη οδική αρτηρία της Ελλάδας, Ναζί εισβάλουν και δολοφονούν για πρώτη φορά μετά το 1941, Αλβανοί αναβιώνουν τα σχέδια εξόντωσης του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού, το φάντασμα της πείνας επανέρχεται στην Ελλάδα καθώς σε λίγο το καρβέλι θα κοστίζει μια λίρα,  όμως ο Κυριάκος απολαμβάνει το μπάνιο του το Μαράθι.


Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΉΘΕΙΑ.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΛΕΒΈΝΤΕΣ
ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ
ΡΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΟΝΗΣΟ
ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΜΠΑΛΟΘΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε,αυτός αρέσει και αρμόζει στην πλειοψηφία. Ζήτω η καλοπέραση και η δημοκρατία...

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΘΎΤΑΤΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ
ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΎΓΟΥΝ
ΟΙ ΝΟΘΕΊΕΣ...
ΚΙΑΥΤΟ ΕΊΠΑΜΕ...
ΑΛΛΆ !?

Ανώνυμος είπε...

Γκεγκε;;;τα παιδια κανουν ηλιοθεραπεια...

Ανώνυμος είπε...

Ζηλιάρηδες

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
ΑΝ ΉΤΑΝ Η ΖΉΛΙΑ ΨΏΡΑ...

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΈΨΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ!?
ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΩΝ ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...