Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Απο μπρος παρθένα, και απο πίσω τρένα.

 

Χθες, το λιμενικό πραγματοποίησε ακόμα μία επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών στην θαλάσσια περιοχή της Λέσβου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, πλοίο που βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία  εντόπισε φουσκωτή βάρκα με 24 λαθρομετανάστες, η οποία έπλεε ακυβέρνητη εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων. Στη θέα του πλοίου, οι επιβαίνοντες έριξαν την εξωλέμβια μηχανή στη θάλασσα και τρύπησαν τη φουσκωτή τους βάρκα, με αποτέλεσμα όλοι τους να βρεθούν στη θάλασσα. Στο σημείο εμφανίστηκαν σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής, αρνήθηκαν όμως να παραλάβουν τους διασωθέντες!

Νέο περιστατικό σε τουρκικά ύδατα: Διάσωση λαθρομεταναστών από το λιμενικό μας . Αρνήθηκε να τους πάρει η τουρκική ακτοφυλακή


Ο ανθρωπισμός έχει και αυτός τα όριά του. Στα Τουρκικά χωρικά ύδατα επενέβη το Λιμενικό μας για  διάσωση; Αν οι υποψήφιοι λαθρομετανάστες ήθελαν να αυτοκτονήσουν, αυτό ήταν δικαίωμά τους. Με τη λογική αυτή, να πηγαίνει το ΛΣ στα τουρκικά παράλια και να παραλαμβάνει τους προς "μετανάστευση" για να μη διακινδυνεύουν στη θάλασσα με τα φουσκωτά τους.

 

 


2 σχόλια:

Διηνεκης είπε...

Τώρα που άθελά σου τους έδωσες την ιδέα δεν το έχουν σε τίποτα να μην το κάνουν.Επειτα θα βγουν στα κανάλια να κοκορευονται πουλωντας μαθήματα ανθρωπισμου και καλοσυναδας.Δεν γίνονται πουθενά αυτά που ζούμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΝΔΌΣ ... BRICSTON
ΈΚΑΝΕ ΤΑ conne ΤΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΚΟΥΛΑ
ΓΙΑ "ΕΡΓΆΤΕΣ ΕΠΕΝΓΔΥΤΕΣ"...

ΆΝΤΕ !
ΓΙΑΤΊ ΜΑΣ ΤΑ
BRICSATE
ME ΤΟΥΣ
BRICS

ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΟΙΤΟΎΝ
ΕΣΕΊΣ ΤΙ
ΧΑΖΟΧΑΊΡΕΣΤΕ???

ΣΟΥ ΛΈΕΙ
ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΈΧΟΥΝ
ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΥΝ
ΚΑΛΎΤΕΡΟ
ΠΡΟΔΌΤΗ !?
ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΚΟΥΛΑ
ΓΡΉΓΟΡΑ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...