Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Δείξε μου τις παρέες σου, να σου πω ποιός είσαι.

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη να διακόψει τη συναυλία του στο Ηράκλειο για να… αποθεώσει τον υποψήφιο δήμαρχο και πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ο Βέρτης πλησίασε τον πρώην αρχηγό της Αστυνομίας που διεκδικεί τον δήμο Ηρακλείου και είπε μιλώντας στο μικρόφωνο ότι ο Καραμαλάκης είναι «είναι λεβέντης και ηθικός» και θα πάει την πόλη… αλλού.

Αναρωτιέται κανείς, πόσο μακριά από την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί άραγε να πάει την πόλη του Ηρακλείου ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ, ο οποίος μάλιστα αποτελεί και προσωπική επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού…

Πού… θα πάει την πόλη του Ηρακλείου ο Καραμαλάκης;

 

Ενας καραμαλάκ... θα σώσει το Ηράκλειο ..που δεν γνωρίζει.

 

Το καλύτερο από όλα είναι ότι  ο άνθρωπος  που πρεσβεύει να φτιάξει την πόλη, δέχτηκε και συμμετείχε στο να κάνουν οι διοργανωτές το Παγκρήτιο κωλάδικο, αφού κουβάλησαν γύρω από το πάλκο σαλόνια - καναπέδες για ημέτερες παρέες των 1.400 ευρό  ανά οκτώ άτομα ,τραπεζάκια των 400 ευρώ με ενα μπουκάλι ουίσκι και διάφορα άλλα γραφικά. Και αντί να είναι στην γύρα στις εξέδρες με του απλούς πολίτες που ζητεί την ψήφο τους, ήταν με τους δήθεν σελέμπριτυ στους καναπέδες. Την επόμενη φορά θα έχουν λουλούδια και πιάτα στην....συναυλία..

 

Ο Βέρτης, ο Λεβέντης και οι Γραμματείς και Φαρισαίοι…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΤ !

ΧΕ ! ΧΕ ! ΣΤΚ💩ΜΕ

'ΙΝΤΑ ! ΘΈΤΕ !?

ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ...


Ανώνυμος είπε...

Το Ηράκλειο δεν έχει σωτηρία.Από την σκυλλα στην χαρυβδη. Θα κυβερνούν οι συμμορίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...