Πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Αποστολάκη του Μάλεμε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων Καταδρομέων και Χειριστών της επιχείρησης «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο, το 1974, στο στρατόπεδο της πρώην 1ης Μοίρας Καταδρομών και νυν 35ης Μοίρας, η Α.Μ.Α.Κ .
Ετσι λοιπόν στον χώρο της πρώην 1ης ΜΑΛ και νυν 1η Μ.Κ τελέστη επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για τους πεσόντες καταδρομείς που συμμετείχαν στην Επιχείρηση Νίκη, με στόχο τη μεταφορά των επίλεκτων της Α’ Μοίρας Καταδρομών και μιας Διμοιρίας της Γ’ Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας τον Ιούλιο του 1974.
Χανιά: Τίμησαν τη μνήμη των πεσόντων στην επιχείρηση “Νίκη” (φωτογραφίες)
https://www.facebook.com/share/v/1Bd9MSmfQS/
Μήπως θα πρέπει να σταματήσουν τα «παιχνιδάκια» με αυτό.
Γιατί κατατάσουν τα ηρωικά κουμάντα της Α.Μ.Κ που ήταν Ελληνες ως Κύπριους της ανύπαρκτης τότε 35ης Μοίρας ; Αυτό είναι ιεροσυλία. Οι καταδρομείς που έχουν ως πεσόντες της 35ης Μοίρας ήταν οι Ελληνες καταδρομείς που ήλθαν απο την Α.Μ.Καταδρομων του Μάλεμε με την επιχείρηση ΝΙΚΗ και Έπεσαν ηρωικά στην μάχη του αεροδρομίου στην Λευκωσία . Τι έχουν να κρύψουν.
Μια νέα μετονομασία μονάδος των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, έχει επέλθει τους τελευταίους μήνες, περνώντας απαρατήρητη. Η εξέλιξη αφορά την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) που εδρεύει στο Μάλεμε Κρήτης, η οποία πλέον μετονομάσθηκε σε 1η Μοίρα Καταδρομών (1η ΜΚ).
Επρεπε να γίνει έστω Α. Μοίρα Καταδρομών .
Πως το δέχεται αυτό ο εδώ Σύλλογος Κομάντος 74;
"Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ..." Έτσι χάθηκε η Κύπρος από Προδοτες και Ριψάσπιδες..
Μάλλον δεν τους αφήνουν οι καυγάδες να ασχοληθουν σοβαρά με τα ουσιώδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου