Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026

Παρ΄τ΄αρνί και ...άρμεχτο.

Σοκ και δέος προκαλεί η έφοδος 28 κλιμακίων ελέγχου συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στα Ζωνιανά στους επίορκους του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Τα άλλοτε βαριά πυροβολικά των ελέγχων που μετρούσαν πάνω από 6.000 πρόβατα σε έξι ώρες το έμαθαν από τα μέσα ενημέρωσης καθώς στα κλιμάκια δεν συμμετείχε ούτε ένας από τους ελεγκτές του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η αιτία του πανικού

Και αυτό ήταν αρκετό για να προκληθούν πανικός και ανησυχία.
Γιατί το μήνυμα είναι σαφές.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και οι έλεγχοι πλέον θα γίνονται από τους γεωτεχνικούς του δημοσίου και των περιφερειών.
Αυτό όμως είναι το λιγότερο καθώς οι έλεγχοι έρχονται για να αποκαλύψουν τα κατορθώματα των επίορκων που έκαναν μετρήσεις του αέρα για να πάρουν τα παιδιά των Ζωνιανών και όχι μόνο ψεύτικές επιδοτήσεις.
Ουσιαστικά με τους ελέγχους θα αποκαλυφθεί όλη η έκταση της απάτης που είχε επί χρόνια στηθεί σε βάρος των υπόλοιπων κανονικών αγροτών αλλά και σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετρούσαν 100, τα έβγαζαν 1.000

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται να ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για τους επίορκους που πρέπει να εξηγήσουν γιατί μετρούσαν 100 και τα έβγαζαν 1.000.
Θα πρέπει να εξηγήσουν, βέβαια, και άλλα πράγματα που ακούγονται στις επισυνδέσεις
Σημειωτέον, αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι τίποτα μπροστά στον ωκεανό της συνδιαλέξεων στις οποίες ακούγονται σημεία και τέρατα περιγράφοντας τη λειτουργία μιας εγκληματικής οργάνωσης.
Ταυτόχρονα, στο προσκήνιο αναμένεται να έλθουν και τα «πειράγματα» που γίνονταν στις βάσεις δεδομένων, και μάλιστα σε χρόνους και με τρόπο ο οποίος δεν ήταν επιτρεπτοί.

Η χαριστική βολή

Οι τελευταίες εξελίξεις ήλθαν να δώσουν τη χαριστική βολή στην παρέα των επίορκων που μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε ρέστα μαζί με εξωτερικούς «συνεργάτες», σαμποτάροντας τη νέα αίτηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ με κάθε τρόπο, αλλά και πιέζοντας να υπάρξουν αλλαγές στην πρόσφατη τροπολογία που επιβάλλει αυστηρές ποινές σε όλους κάνουν δηλώσεις για επιδοτήσεις εφ’ όσον αυτές είναι ανακριβείς ή ψεύτικες.

Άμεσα η αίτηση με εκπλήξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες δε η αίτηση αναμένεται να ανέβει άμεσα μαζί με την ερμηνευτική εγκύκλιο της ΑΑΔΕ η οποία περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις για τους επίορκους αλλά και επιβράβευση για όσους κράτησαν σταθερή θέση απέναντι στις παρανομίες που επί χρόνια γίνονταν στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε κάθε περίπτωση στην ΑΑΔΕ έχουν πάρει είδηση έστω και με καθυστέρηση το ρόλο του καθενός και οι απέλπιδες προσπάθειες που γίνονται πέφτουν πλέον στο κενό.

 

Πανικός στους επίορκους του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά την αιφνιδιαστική έφοδο στα Ζωνιανά – Ποιες συνέπειες τρέμουν, έρχονται συλλήψεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...