Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΕΣ ΚΟΥΓΙΑ


Και μετά αναρωτιόμαστε ποιος προάγει τη βία και ποιος όχι. Διότι, ως μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας από το ’99, δικαιούμαι δια να ομιλώ και να λέω πως νισάφι πια με όλους όσους κατηγορούν ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους, την ίδια ώρα που απαλλάσσονται ένα κάρο άλλοι.

Κρατούμενο δεύτερο: όποιος εκστομίζει κατηγορίες άνευ αποδείξεων, είναι απλώς ψεύτης. Ο Αλέξης Κούγιας δεν γίνεται να εξαιρεθεί, ισχύει για όλους.

Ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος είναι ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής. Προηγουμένως ήταν της Λαμίας, πιο πριν στον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικά έχει περάσει από ένα κάρο ομάδες. Όπου ήταν τότε, σήμερα λένε τα χειρότερα.

Και να σας πω και κάτι άλλο. Υπάρχουν πολλοί λαμπροί δικηγόροι. Υπάρχουν πολλοί λαμπροί ιδιοκτήτες ομάδων, «κοσμήματα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ουδείς εξ αυτών δεν παίρνει σβάρνα τα κανάλια για να αυτοπροβληθεί.

Ο Κούγιας έχει άποψη για όλα: για τη δολοφονία του Αλέξανδρου, για την αστυνομική βία, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για την αποχέτευση στην Αθήνα και για τους κορμοράνους. Νισάφι.

Θέλεις να είσαι μάγκας; Σε πλησίασε με στόχο τη δωροδοκία ο πρόεδρος του Παναργειακού την παραμονή του αγώνα; Γιατί λοιπόν δεν τα λες τότε, δεν παίρνεις εσύ ο ίδιος τα ραδιόφωνα να βγεις στον αέρα; Διότι απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Απλά ο Αλέξης πιθανότατα ήπιε πολύ κρασί στο «Ξενία», αδερφικός μου φίλος που εργάζεται εκεί μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Αν φοράς παντελόνια, το λες ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Όχι τρως τρία μπαλάκια στο Άργος και μετά ψάχνεις για δικαιολογίες. Γιατί δεν τα λες από πριν;

Κι αφού λοιπόν ο Παναργειακός, όπως λες, τα έχει πάρει από την Ηλιούπολη, αποδείξεις υπάρχουν; Εγώ σου λέω τα πήρε. Αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα είναι, θα παζαρεύει όπως κάνουν (αν όχι όλες) οι περισσότερες. Αποδείξεις υπάρχουν; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/archives/167

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...