Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΚΟΥΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τράκαρε και ξύπνησε μέσα σε φέρετρο!

Ένας άντρας, στην Κροατία, που τράκαρε με το αυτοκίνητο του ξύπνησε ευρισκόμενος μέσα σε ένα φέρετρο! Ο κύριος Radoslav Pokrajac έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε στην τζαμαρία ενός καταστήματος. Πετάχτηκε έξω από το παρμπρίζ και προσγειώθηκε μέσα σε ένα φέρετρο αφού το εν λόγω κατάστημα ήταν γραφείο τελετών! «Έχασε τις αισθήσεις του από την σύγκρουση και όταν ξύπνησε δεν ήξερε εάν ήταν ζωντανός η νεκρός. Είχε τρομοκρατηθεί αρκετά,» είπε ένας από την ομάδα διάσωσης που έσπευσε στο περιστατικό. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών κύριος Miro Zirdum είπε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο κατάστημα του. «Είναι η τρίτη φορά που ένα αυτοκίνητο εισέβαλε στο κατάστημα μου και δυστυχώς κανείς δεν μου έφερε δουλειά,» είπε ο κύριος Miro Zirdum.

Ήταν και πίσω-γλέντης;

Ένας αμερικάνος ιερέας, που βρίσκονταν στην Ιταλία, πιάστηκε στα πράσα να συμμετέχει σε ερωτικές περιπτύξεις με μια τρανσεξουαλ! Ο 35-άχρονος ρωμαιοκαθολικός ιερέας βρίσκονταν στην Ρώμη συμμετέχοντας στις εργασίες ενός θεολογικού συνεδρίου. Ο ιερέας εντοπίστηκε από περίπολο της αστυνομίας σε απομονωμένο δρόμο, του προαστίου Αουρέλιο, μέσα σε αυτοκίνητο να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με μια εκδιδομένη τρανσεξουαλ! Οι αστυνομικοί στην αρχή εξεπλάγησαν αλλά δεν του χαρίστηκαν και του επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο για άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο!

Ο μου….φρενής με το.. πριόνι

Μια γυναίκα, από τις ΗΠΑ, που πειραματίζονταν με σεξουαλικό όργανο κατέληξε στο νοσοκομείο με τραύματα που δύσκολα θα ξεχάσει! Η εν λόγω γυναίκα, από το Maryland, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν τραυματίστηκε από σεξουαλικό όργανο που είχε προσκολλήσει σε λεπίδα ηλεκτρικού πριονιού! Ο άντρας που κάλεσε το ασθενοφόρο παραδέχτηκε πως ο ίδιος προσκόλλησε το σεξουαλικό βοήθημα στη λεπίδα του πριονιού και πως το χρησιμοποίησε στην σύντροφο του! Το ηλεκτρικό πριόνι όταν άρχισε να γυρνά έκοψε το πλαστικό σεξουαλικό βοήθημα με αποτέλεσμα να τραυματίσει την γυναίκα σοβαρά! Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση πως οι τραυματισμοί συνέβησαν κατά την διάρκεια σεξουαλικών πειραματισμών που είχαν συμφωνήσει η ίδια και ο σύντροφος της! www.ethnos.gr

«Άνθρωπομαλάκας δάγκωσε τον σκύλο του

Σε 12 εβδομάδες φυλάκιση καταδικάστηκε ένας άντρας από το Λάφμπορο της Μ. Βρετανίας, επειδή επιτέθηκε σε σκύλο, δαγκώνοντας τον δυνατά στη μουσούδα! Ο Φίλιπ Κάρτερ «τσακώθηκε» με ένα κρος τεριέ, όταν το σκυλί τον δάγκωσε στο χέρι. Το δικαστήριο απαγόρεψε πλέον στον 29χρονο να έχει κατοικίδιο σπίτι του. Ο Κάρτερ προκάλεσε στον Σπλότζ μεγάλο πόνο, ενώ μετά δεν μπήκε καν στον κόπο να το πάει σε κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες. Ο δράστης πάντως ομολόγησε την πράξη του, γεγονός που του εξασφάλισε μικρότερη ποινή. Το περιστατικό συνέβη πέρυσι το Μάιο στο σπίτι του νεαρού. Τότε η αστυνομία είχε βρει κηλίδες αίματος στο πάτωμα, πριν εντοπίσει το αιμόφυρτο ζώο σε κάποιο δωμάτιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...