Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Νέα βεντέτα στα ΧΑΝΙΑ


Η μακροχρόνια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών στο χωριό Περιβολάκια της Κρήτης, στοίχισε τη ζωή ενός 25χρονου.
Το έγκλημα διαπράχθηκε σε χωράφι της περιοχής, όταν το θύμα με συγγενικό του πρόσωπο έκαιγαν κλαδιά. Στο χώρο εμφανίστηκαν τα μέλη της άλλης οικογένειας, εκφράζοντας με απειλητικές διαθέσεις την ενόχληση τους για τη φωτιά.
Τα μέλη των δύο οικογενειών συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να δεχθεί θανάσιμο πλήγμα από το πυροβόλο όπλο, ενός εκ των μελών της οικογένειας, που ζήτησαν το λόγο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα.
Στο Κέντρο Υγείας όπου έσπευσαν μέλη και των δύο οικογενειών, υπήρξε και νέα ένταση, με αποτέλεσμα ο αδελφός του φερομένου ως δράστη, να τραυματίσει με μαχαίρι τη μητέρα και το σύζυγο της αδελφής του θύματος. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς οι δύο οικογένειες συνδέονται με ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...