Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ στα ΧΑΝΙΑ


Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στα Χανιά, καθώς υπήρξαν καταγγελίες πως σε αρκετά Λύκεια και Γυμνάσια του νομού, υπήρξαν ύποπτες κινήσεις εξωσχολικών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε και καταγγελία για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού, από εξωσχολικούς έξω από το Λύκειο Ακρωτηρίου στην περιοχή των Κουνουπιδιανών.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, οι άγνωστοι γρονθοκόπησαν τον καθηγητή, όταν αυτός αρνήθηκε να τους επιτρέψει να μπουν στην αυλή του Λυκείου.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος κατάφυγε στην ασφάλεια των Χανίων για το θέμα «τα άτομα αυτά είχαν συμπλακεί με κάποιον καθηγητή, ο οποίος δεν τους άφηνε να μπουν στο σχολείο. Πολύ πιθανόν, να εμπορεύονταν ναρκωτικά. Αυτό δεν το γνωρίζουμε».
Οι ίδιοι εξωσχολικοί, που προκάλεσαν το επεισόδιο με τον καθηγητή, βρέθηκαν στο Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου και την επόμενη μέρα, όπου, όμως, βρισκόταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Τους πλησιάσαμε, τους ανεβάσαμε στο γραφείο του διευθυντή, μιλήσαμε μαζί τους και τους είπαμε ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να βρίσκονται μέσα στο σχολείο. Απάντησαν ότι θα φύγουν άμεσα, όπως και έγινε», είπε ο κ. Βεστάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...