Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Εφημερίδα Α1. «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ»



Όταν όμως επίσημα πολιτικά κόμματα προβάρουν αυτάρεσκα την κουκούλα της αισχρής συκοφαντίας, η απειλή για την κοινωνία μας αποκτά εκρηκτικές διαστάσεις.
Θέλετε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα; Στο τελευταίο της φύλλο (25-26/7) η εφημερίδα «Α1» του ΛΑΟΣ και του κ. Καρατζαφέρη είχε δημοσίευμα με τίτλο...« Η Κυρία , του κυρίου» ( Φώτο), όπου αναφέρεται ανώνυμα πάντα σε γυναίκα υπουργού που παίζει μανιωδώς χαρτιά ( σύμφωνα πάντα με το ...δημοσίευμα) . Όμως προχωρά ακόμα πιο πολύ στα μονοπάτια της συκοφαντίας και μπαίνει σ` αυτά της ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ . Συγκεκριμένα αναφέρει: « πάλι καλά που κυκλοφόρησαν δημόσια μόνο αυτά διότι ΕΜΕΙΣ γνωρίζουμε και άλλα χειρότερα για την συμπεριφορά της κυρίας... απέναντί του».
Επαναλαμβάνω, αυτά αναφέρει η εφημερίδα επίσημου πολιτικού κόμματος. Κατήφορος με σπασμένα φρένα!!

Το παράλογο είναι ότι στο φύλλο της ίδιας ημερομηνίας, η εφημερίδα δημοσιεύει ( και το διαφημίζει επιμελώς μέσω του ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ) ολοσέλιδο άρθρο με τίτλο....« Στην εποχή των blogs περίσσεψαν οι κουκουλοφόροι κονδυλοφόροι», όπου αναθεματίζει τα blogs γιατί ....«δίνουν ανεξέλεγκτα βήμα σε κάθε μνησίκακο, συμπλεγματικό, αγράμματο, που με ύβρεις, συκοφαντίες, συνειδητά ψεύδη αλλά και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς γνωστών ή αγνώστων προσώπων εξυπηρετούν δικά τους ή αλλότρια συμφέροντα». Καλεί δε την πολιτεία να θεσπίσει σύντομα ....κανόνες στους ανώνυμους και βάρβαρους!!!

Φαρισαϊσμός; Υποκρισία ; Γελοιότητα ; Κωμικοτραγωδία; Ναι και πολλά ακόμα! Ποια είναι λοιπόν η σημερινή πραγματική απειλή για την ελληνική κοινωνία ; πηγή

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των εκκολαπτόμενων «δημοκρατών» από το αυγό του φιδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...