Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Βίασε την κόρη που είχε κάνει με την…. κόρη του


Στις φυλακές Νεαπόλεως οδηγήθηκε χθες ο 62χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης κόρης του, την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει από το γάμο του με τη θετή κόρη του. Οι τραγικές πτυχές της υπόθεσης έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Ο άνθρωπος αυτός που, δεν δίστασε να εγκαταλείψει την πρώην σύζυγο του για να παντρευτεί την κόρη της και να αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά, είχε τη διαστροφή να ασελγήσει αρχικώς και εν συνεχεία να βιάσει το ίδιο του το παιδί, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο. Ο 62χρονος, που αρνείται τις κατηγορίες, φυγοδικούσε επί δύο χρόνια. Όπως αποκαλύφθηκε διέμενε σε χωριό του δήμου Αρκαλοχωρίου και φέρεται να διατηρούσε κρυφά επαφές με μέλη της οικογένειας του που διαμένουν σε άλλο χωριό του νομού Ηρακλείου. Η σύλληψη του έγινε όταν κινούμενος με το αυτοκίνητο του στην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου έπεσε σε περιπολία του ΤΑΕ Ηρακλείου. Όταν οι αστυνομικοί προσέτρεξαν στο τερματικό για να διασταυρώσουν τα στοιχεία του ελεγχόμενου, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για μία ανατριχιαστική υπόθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα κρατητήρια και χθες μεταφέρθηκε στις φυλακές Νεαπόλεως όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση της τραγικής υπόθεσης. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται και δύο συγχωριανοί της ανήλικης, που αντιμετωπίζουν ο ένας την κατηγορία του βιασμού και ο άλλος της άμεσης συνέργειας σε βιασμό. Σύμφωνα με το βούλευμα οι δύο άνδρες μετέφεραν με τη βία σε αγροικία τη 13χρονη. Ο ένας την ακινητοποίησε, κάμπτοντας τα χέρια της στο ύψος των ώμων και ο φίλος του τη βίασε. Τα όσα αναφέρονται στο βούλευμα πάντως είναι ανατριχιαστικά και περιγράφουν με γλαφυρό τρόπο τον εφιαλτικό καθεστώς υπό το οποίο ζούσε η ανήλικη.

Ιδιαίτερη αίσθηση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η 13χρονη και τα αδέρφια της γεννήθηκαν από το γάμο του 62χρονου με τη θετή κόρη του. Ο κατηγορούμενος έφυγε από την Ιεράπετρα όπου ζούσε μέχρι τότε και μαζί με την μέλλουσα σύζυγο του εγκαταστάθηκαν σε χωριό του Ηρακλείου. Πηγή

Γιατί δεν λένε το όνομα του πορνόγερου; Έτσι προστατεύουν την κοινωνία; Tην «κάνανε» την……… και τον άφησαν ελεύθερο να ψάχνει για νέα θύματα, να γνωρίζουν τουλάχιστον οι πολίτες με ποιον έχουν να κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...