Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Τι φοβούνται από τους λαθρομετανάστες στην αστυνομία;


«Οι μετανάστες γίνονται πρώτη ύλη για στροφή προς τα δεξιά. Ξεπλένονται και νομιμοποιούνται τούτο τον καιρό χουντικοί, νεοφασίστες, ακροδεξιοί, ακόμη και νεοναζιστές. Τα πρωινάδικα και τα δελτία των οκτώ τείνουν να μετατραπούν σε ζώνες ακραίας εσωστρεφούς φοβικής προπαγάνδας».

Τα παραπάνω τα έγραψε ο Α. Καρακούσης στο «Βήμα».

Ακόμα κι αυτός ο αστός δημοσιογράφος αντιμετωπίζει έντρομος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Και μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση είναι εκκωφαντική η σιωπή των ντόπιων «διανοουμένων» και του πανεπιστημιακού κατεστημένου στο απάνθρωπο πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις καταστολής με στόχο τους μετανάστες αυτές τις μέρες. Από την άλλη –εκτός κάποιες αναιμικές αντιδράσεις του ΚΚΕ- βλέπουμε την ελληνική κοινωνία να παρακολουθεί με απάθεια τον ανελέητο διωγμό που υφίστανται απ’ το κράτος οι μετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας. Να προσπεράσουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν βρέθηκαν για τουρισμό στην Ελλάδα αλλά αναγκάστηκαν να βρεθούν εδώ αφού στις χώρες τους κάθε τρία δευτερόλεπτα (!), πεθαίνει κι ένα παιδί από την πείνα, αφού τα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δημιουργούν κατακόμβες νεκρών, αφού στις πατρίδες τους είναι ανυπόφορες οι συνθήκες ζωής.

Θέλουμε να ρωτήσουμε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο.

Να υποθέσουμε ότι αύριο «σκουπίζουν» όλους τους μετανάστες που υπάρχουν στην Ελλάδα και δεν τους στέλνουν απλώς σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά σε στρατόπεδα εξόντωσης τύπου Άουσβιτς. Πιστεύει κανείς ότι θα υπήρχε αύξηση έστω και ένα ευρώ στο μεροκάματο του Έλληνα εργάτη; Φαντάζεται κανείς ότι ακόμα και αν εξοντώσουν όλους τους μετανάστες θα σταματήσουν να φυτοζωούν τα 2,5 εκατομμύρια Ελλήνων που «βολεύονται» σήμερα με 700 ευρώ μηνιάτικο; Αντε και να υποθέσουμε ότι τα όνειρα του Μαρκογιαννάκη και του Καρατζαφέρη γίνονται πραγματικότητα. Το πολιτικό σύστημα της χώρας μας Θα καταργήσει το νόμο για την τετραήμερη απασχόληση ή για τις 42 (!) μορφές «ευέλικτης» απασχόλησης που έχουν επιβάλει στους Ελληνες, παλιούς και νέους, εργαζόμενους; Θα σταματήσουν να παίρνουν 300 - 500 ευρώ σύνταξη εκατομμύρια Ελληνες απόμαχοι της δουλειάς; Μήπως φταίνε οι μετανάστες που πάνε τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης για τους Έλληνες εργαζόμενους στα 70 χρόνια;
Που Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έχουν ρημάξει το ελληνικό σύστημα Υγείας και το ελληνικό σύστημα Παιδείας; Πηγή

Κάτι δεν πάει καλά με την απότομη μεταστροφή και το πογκρόμ διώξεων που έχει ξεκινήσει για τους λαθρομετανάστες. Πριν λίγο καιρό ο Παυλόπουλος τους «καλωσόριζε». Και μην μας πουν τις ηλιθιότητες περί άσκηση η διολίσθηση σε καρατζαφέρια πολιτική. Πιθανόν να βρήκαν στις καταγραμμένες συνομιλίες από την Ε.Υ,Π , «ίχνη» κάποιων , που τους «τρόμαξαν» τόσο πολύ που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα περί καλών και κατατρεγμένων μεταναστών. Καλά θα κάνουν όμως να μην κάψουν και τα «χλωρά» μαζί με τα «ξερά» διότι υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς με απρόβλεπτες συνέπιες και για την «χλωρίδα» και για την «πανίδα». ΙΔΩΜΕΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...