Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε το παιδί του Μητσοτάκη ο ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ



Την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, γνωστοποίησε το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης. Ο κ. Αρχοντάκης, ο οποίος είχε υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη, ρωτήθηκε για τη στάση που ο ίδιος θα τηρήσει μετά την εκλογή του κ. Σαμαρά και απάντησε:
Το κόμμα της ΝΔ αυτή τη στιγμή και μετά τη στροφή της ΝΔ προς τα δεξιά δεν με εκφράζει. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ μέλος της ΝΔ ως την προηγουμένη Κυριακή, που συνειδητά πήγα και γράφτηκα για να ψηφίσω. Μετά και τη σημερινή μου δήλωση δεν ανήκω στη ΝΔ“.Ο κ. Αρχοντάκης είχε εκλεγεί το 2006 με την υποστήριξη της ΝΔ και δικαιολογώντας την απόφασή του, τόνισε πως είναι προσωπική του επιλογή.Τη δήλωση αυτή την κάνω όχι ως νομάρχης που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ το 2006, άλλα ως άνθρωπος που τάχθηκε φανερά, συνειδητοποιημένα, υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη και με βάση τη δήλωση που έκανα την προηγουμένη εβδομάδα που ήταν μια ιδεολογική προσέγγιση και μια ιδεολογική στήριξη σε αυτό που εκφραζόταν από την κ. Μπακογιάννη, σήμερα κάνω τη συγκεκριμένη δήλωση που και αυτή είναι καθαρή και απολύτως συνειδητοποιημένη.

Χεστηκε η φοράδα στ΄αλωνι. Και που έγινε νομάρχης πολύ του πάει. Διορισμένος από το μητσοτακεϊκο είναι, εις βάρος του καλύτερου νομάρχη που έχει περάσει από τα ΧΑΝΙΑ του Κατσανεβάκη. Αυτό δείχνει κατ το πόσο αγαπά τον τόπο του ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ. Απλώς θέλει υποτακτικούς και μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...