Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Είσαι και ψευταράκος αγράμματε χοντρέ



Κόντεψε να λιποθυμήσει και να τον χάσουμε όταν τον ρώτησε ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ για την μομφή που πέταξε για τον ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΡΑ στο δελτίο του MEGA.» «Προς θεού εγώ δεν εννοούσα αυτόν, οι «άτιμοι bloggεrs» τα παραποίησαν και διάφορα άλλα γραφικά. Το είπες «κατατζαφερικά» χοντρέ ως συνήθως. «Το σημείωμα γράφει για χρήματα στον άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου. Αν ήταν θα έλεγε για …μέλος του υπουργικού συμβουλίου» Άφησες να εννοηθεί ξεκάθαρα, ότι άνθρωπος που αναφερόταν ο Χριστοφοράκος ήταν ο Αργύρης Καρράς που ήταν ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και όχι μέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Τώρα εάν σε… μάλωσαν κάποιοι και θέλεις να τα παραποιήσεις ,αλλάζει. Μην ξεχνάμε πως ο Καρράς ήταν... ο άνθρωπος του Καραμανλή. Από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνδέεται με την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού., και είναι παράλληλα πεθερός του Ε. Κουμουτσάκου. Οπότε πάλι βρώμικο ρόλο για λογαριασμό της ΝΤΟΡΑΣ έπαιξες. Να σου θυμίσουμε και τι είχες πει παλαιότερε πάλι για τον Καρρά στην βουλή, επειδή το λίθιο σε κάνει και ξεχνάς; Tοτε που είχε γίνει θέμα με την περιβόητη επιστολή της Rheinmetall, είχες αναφέρει στην βουλή επί λέξει .

« Έρχεται μετά η Rheinmetall και σας στέλνει ένα γράμμα, το οποίο το στέλνει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον κ. Μεϊμαράκη, στον Γενικό Διευθυντή, τον κ. Βασιλάκο, στον Αρχηγό του ΓΕΣ, τον κ. Βούλγαρη, στον Αντιστράτηγο κ. Τσακανίκα, στον Υποστράτηγο κ. Χαριτούδη, στο Διευθυντή του 4ου Ε.Γ. ΓΕΣ κ. Δεδελέγκα και λέει: εδώ κάτι είχαμε συμφωνήσει, κάτι είχαμε πει. Τι γίνεται; Πού πάει; Μετά τα δημοσιεύματα των εφημερίδων έρχεται με αγωνία και λέει: Εδώ τι γίνεται; Υποσχεθήκατε κάτι στις 2 του μηνός που με φωνάξατε πάνω. Ισχύει ή δεν ισχύει; Επιστολή, λοιπόν. Άρα, υπάρχει και αλληλογραφία. (Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης καταθέτει για τα Πρακτικά την προαναφερθείσα επιστολή).
Από την άλλη πλευρά έρχεται ένα εξώδικο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε σας. Και το υπογράφει ποιος, κύριε υπουργέ; Το δικηγορικό γραφείο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, δια του υιού του Μελέτη Παυλόπουλου. Δια του υπουργού, λέω, Εσωτερικών, ο γιος του, ο διάδοχος στο δικηγορικό γραφείο λειτουργεί ως νομικός σύμβουλος-συμπαραστάτης της Rheinmetall και σας στέλνει εξώδικο. Και ερωτώ, λοιπόν: ποιος υπηρεσιακός παράγων, όταν βλέπει ότι ενδιαφέρεται για κάποιο έμπορο όπλων ο γιος του υπουργού Δημοσίας Διοίκησης, πρωτοκλασάτου στελέχους, δεν το λαμβάνει υπόψη; Είναι κομψό;
Γι΄ αυτό, κύριε υπουργέ, ήθελα να σας πω ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν και είμαι σίγουρος ότι η δική σας εντιμότητα δεν μπορεί να τα καλύψει αυτά. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Αργύρης Καράς, χωρίς καμία θεσμική θέση, έχει συχνά σούρτα-φέρτα και επεμβαίνει στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται ο κ. Βασιλάκος. Ποιο είναι το ενδιαφέρον; Είναι στρατιωτικός ο κ. Καράς και ενδιαφέρεται; Και όταν μιλάγαμε εμείς στη Βουλή γι΄ αυτό το θέμα, προσπάθησε να μαζέψει υπογραφές για την ανάθεση; Και για όλα αυτά που σας λέω, υπάρχουν στοιχεία, κύριε Υπουργέ.
Έρχομαι, λοιπόν, και ερωτώ: τι στο καλό συμβαίνει επιτέλους με αυτή την Κυβέρνηση; Όλοι οι έμποροι όπλων έχουν πιάσει κάποιο «μπάρμπα στην Κορώνη». Ο κ. Πατεράκης της Eurofighter έκανε διακοπές όλο το καλοκαίρι με τον κ. Ρουσόπουλο. Ο κ. Μανωλόπουλος - αυτός είναι ο εκπρόσωπος εδώ και θα σας πω ποιος είναι ο Μανωλόπουλος - έχει νομικό συμπαραστάτη το γιο του υπουργού Δημοσίας Διοίκησης. Ο άλλος έχει κουμπάρο κάποιον άλλο.»

Τουλάχιστον οι κακοί bloggers σου φρεσκάρουν την μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...