Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Βγαίνει και προκαλεί με βαθυστό..χέστες συνεντεύξεις



Τον επιστράτευσαν για να μας εξηγήσει τι; Πως πούλησε τα Ίμια και δημιούργησε τις γκρίζες ζώνες; Πως έκανε το κόλπο του χρηματιστήριου ρημάζοντας τον κοσμάκη, για να μας βάλει εσκεμμένα στο ευρώ, να φαλιρίσουμε και να ξεπουληθεί η χώρα; Πως ξέσκισε μέσω Μαντέληδων και Τσουκάτων τις μίζες; Εάν λειτουργούσε η χώρα θα έπρεπε να τον έχουν ισόβια μέσα, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή. Εάν υπάρχει ένας μετά τον Μητσοτάκη πλέον επικίνδυνος εθνοπροδότης είναι αυτός. Το να βγαίνει και να προκαλεί με τις βαθυστόχεστες συνεντεύξεις του είναι κατάντια των πουλημένων Μ.Μ.Ε , και πρόκληση για αυτόν τον ταλαίπωρο λαό.

Την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου κέντρου οικονομικής πολιτικής για τη διαχείριση κρίσεων στην ευρωζώνη, επισημαίνει με άρθρο του στο "Έθνος της Κυριακής" ο πρώην πρωθυπουργός και προδότης των Ιμίων Κώστας Σημίτης. Εκτιμά ότι η κρίση της Ελλάδας ανέδειξε τα θεσμικά κενά της ΕΕ και προσθέτει ότι η λειτουργία της ΟΝΕ, με βάση τους συμφωνημένους κανόνες δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει τις αρνητικές επιπτώσεις στο ευρώ και στις οικονομίες των χωρών μελών. "Οι προσπάθειες όλων των χωρών, είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε σε υπερεθνικό επίπεδο, δεν πρόκειται να αποδώσουν αποτελέσματα, αν ο τρόπος λειτουργίας της ΟΝΕ βασίζεται στις μακρόσυρτες και πολύπλοκες συνεννοήσεις της διακυβερνητικής συνεργασίας. Χρειάζεται ένα ενιαίο κέντρο οικονομικής πολιτικής" σημειώνει

Οι περικοπές δαπανών και η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας, αποτελούν μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογή προς μια δικαιότερη κατεύθυνση για τους οικονομικά ασθενέστερους, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Προειδοποιεί ότι η άποψη για αποχώρηση της Ελλάδας από την ΟΝΕ, είναι λάθος και θα φέρει στη χώρα πολλά χρόνια δυστυχίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...