Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Αυτό είναι και αν δεν είναι… χταπόδι της διαπλοκής



Μιλάμε βέβαια για τον υιό του Χρήστου Θεοδωρίδη .Ο Αρτέμιος Θεοδωρίδης φάνηκε από την κατάθεση του στην εξεταστική ότι γνωρίζει πολλά και ίσως έχει ακόμα περισσότερα να συνεισφέρει. Ο Χρ. Θεοδωρίδης άλλωστε, φέρεται να είναι αποδέκτης και του ποσού των 880.000 δολαρίων από την εταιρεία SANDYBURY, η οποία είχε αναλάβει τη διοχέτευση ποσών για χρηματισμό από τη SIEMENS. Ο Χρήστος Θεοδωρίδης φέρεται να βρίσκεται πίσω και από το λογαριασμό 88167960 W της UBS στην Ελβετία, με τον κωδικό ACROPOLIS.

Εκεί όμως που (ξανά) κοιτάζαμε τα περιβόητα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens, εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, μας τράβηξε την προσοχή μία σφραγίδα. Δείτε με προσοχή:

Κάντε “κλικ” στην εικόνα και παρατηρήστε το κείμενο που αναφέρει ότι “η οφειλή του παρόντος τιμολογίου (και τι τιμολόγιο…)… ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ABC FACTORS η οποία είναι η μόνη που έχει το δικαίωμα είσπραξης.”

Από περιέργεια λοιπόν ψάξαμε να δούμε ποιά είναι αυτή η ABC Factors που κάνει factoring τα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens.

Δείτε λοιπόν τι ανακαλύψαμε…

Ο πρόεδρος της ABC Factors, είναι ποιός λέτε; Μα ο κύριος ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ!!

Ναι, ο Αρτέμιος Θεοδωρίδης που αναφερθήκαμε στην αρχή του άρθρου…

Για του λόγου το αληθές, μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και δείτε: http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=668&la=1

Κοίτα βρε παιδί μου πως τα “βαριά χαρτιά” κάνουν γύρα στην πιάτσα και περνούν πάντα από τα ίδια χέρια. ο Πυθαγόρας είχε πει ότι “όσο περισσότερο μαθαίνεις την φύση, τόσο λιγότερο πιστεύεις στις συμπτώσεις”. Η μόνη φύση που έχουμε μάθει εμείς, είναι αυτή η άπληστη και άκαρδη φύση κάποιων Ελληναράδων που μπροστά στην τσέπη τους δεν υπολογίζει τίποτα.

http://olympia.gr/2010/06/11/civitas-siemens/

Civitas-siemens-Μπακογιάννη. Το τρίγωνο της αγάπης.

Καλά μιλάμε… για μεγάλο αρπαχταδόρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...