Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Προσχωρεί ο ΚΟΡΑΝΤΗΣ στον ….ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν την γλυτώνουμε .Πάει θα μας τρελάνει ο αρχικολοτούμπας . Από την μια ο εβραιόδουλος ΑΔΩΝΗΣ σαρώνει το διαδίκτυο με φιλο-εβραϊκά σχόλια, Το σιωνιστικό λόμπυ στο κόμμα του πανηγυρίζει που οι φίλοι τους οι εβραίοι σκότωσαν …τουρκαλάδες, και ο …αγράμματος δίνει εντολή στον ΚΟΡΑΝΤΗ να πάει στην υποδοχή των ακτιβιστών ηρώων στο αεροδρόμιο, δηλώνοντας όπως μπορείτε να ακούσετε, «Αυτά έγιναν διότι κάποιοι κάνουν τους χωροφύλακες με πλάτες ξένων δυνάμεων και κάνουν ρεσάλτα παραβιάζοντας κάθε έννοια νόμου και ανθρωπιάς. Ζητεί να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να μην μπορέσουν ποτέ ξανά οι εβραίοι να …παρανομήσουν» ? Δεν το πιστεύουμε ? θα πηδηχτούμε από το παράθυρο. Στην αρχή νομίσαμε ότι μιλεί εκπρόσωπος του …..ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι. Ήταν ο… ΚΟΡΑΝΤΗΣ?

Σε ελληνικό έδαφος πάτησαν το πόδι τους οι 31 Έλληνες ακτιβιστές μαζί με τρεις Γάλλους και έναν Αμερικανό, οι οποίοι συμμετείχαν στη νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινούς, ενώ βρισκόταν σε διεθνή χωρικά ύδατα. Στις 03:15 τα ξημερώματα, κατέβηκαν από το αεροσκάφος και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των συγγενών τους, οι οποίοι ανέμεναν με μεγάλη ανυπομονησία να τους πάρουν στην αγκαλιά τους. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και μία ομάδα ακτιβιστών, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης τη στιγμή της άφιξης του C-130. Το «παρών» έδωσαν και πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, οι βουλευτές του Σύριζα, Θοδωρής Δρίτσας, Λίτσα Αμανατίδου, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Ι.Κοραντής, και η Σοφία Σακοράφα.

Κηδεύτηκαν οι τούρκοι ακτιβιστές

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν οι εννιά Τούρκοι ακτιβιστές που σκοτώθηκαν από την επίθεση του ισραηλινού Στρατού στο στολίσκο της διεθνούς ανθρωπιστικής αποστολής της οργάνωσης «Free Gaza». Συγκεκριμένα, πρόκειται για οκτώ Τούρκους και έναν Αμερικανό υπήκοο με τουρκική καταγωγή. Οι σοροί των εννιά θυμάτων έφτασαν από το Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη μαζί με 450 ακόμα ακτιβιστές που έτυχαν υποδοχής «ηρώων» στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με ιατροδικαστική έρευνα και οι εννιά σκοτώθηκαν από πυροβολισμό από κοντινή -στις περισσότερες φορές- απόσταση. Τα φέρετρα ήταν σκεπασμένα με τουρκικές σημαίες, ενώ πολλοί άνθρωποι από το συγκεντρωμένο πλήθος φορούσαν παλαιστινιακά διακριτικά.

Δείτε τις δηλώσεις των πολιτικών





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...