Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Χαμός στον ΛΑ.Ο.Σ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Επιβεβαίωση των blogs



Παραιτήθηκαν πέντε στελέχη της Ν.Ε του ΛΑ.Ο.Σ στο ηράκλειο καταγγέλλοντας την πολιτική του Καρατζαφύρερ .Βέβαια τα όσα λένε εμείς τα έχουμε πει σε ανύποπτο χρόνο .Απλά ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑ. Μην βιαστούν κάποια παπαγαλάκια να αρχίσουν περί άσχετων ,ανύπαρκτων, κ.λ.π διότι θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση. Ειδικά οι ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ και ΚΟΝΤΟΣ ήταν από τα πρωτοκλασάτα ,ο πρώτος ήταν δύο φορές υποψήφιος βουλευτής και ο δεύτερος ήταν στο κόμμα σχεδόν από την ίδρυση του.

Καρατζαφέρη το θέμα θα το αναλύσουμε διεξοδικά σε νεώτερο ποστ, Αλλά το να παραιτούνται καταγγέλλοντας την όλη πολιτική σου στάση και τακτική μέσα σε τρία χρόνια δυο πρόεδροι Ν.Ε και ένας περιφερειάρχης ΚΡΗΤΗΣ κάτι πάει στραβά στο μπουρδελο σου δεν νομίζεις; Ο μεν πρώτος πρόεδρος πήρε μαζί του 47 μέλη-στελέχη, ο δε δεύτερος πέντε συνυπογράφοντες την αποχώρηση, και ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ σε «έφτυσε» κανονικά αφού σε κατήγγειλε στην ζούγκλα του Τριανταφυλλόπουλου για πολλά, εκ των οποίων τα περισσότερα επιβεβαιώθηκαν με το πέρασμα του χρόνου.

Τώρα το γιατί συμβαίνουν αυτά στην ΚΡΗΤΗ; Να ρωτήσεις τον εκπρόσωπο - ταμία του Μητσοτάκη στο απόκομμα σου, τον στρατηγό ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ όπως λένε, που όλα αυτά τα χρόνια δεν αφήνει η δεν θέλει, να δημιουργηθούν οργανώσεις στο νησί, και τα σαμποτάρει με έντεχνο τρόπο. Μάλλον έχει αναλάβει αποστολή καταστροφέα του ΛΑγΟΣ, και δημιουργίας μελλοντικών οπαδών- στελεχών της ΝΤΟΡΑΣ. Εάν δεν το καταλαβαίνεις είσαι βλάξ και δεν κάνεις για αρχηγός. Εάν το ξέρεις, είσαι όπως λέμε δεκανίκι του Μητσοτακέϊκου, και παραπλανάς τον κοσμάκη, και τέλος εάν είσαι «όμηρος» αυτού του τύπου, Παραιτήσου και κάνε τον αρχηγό, για να ξέρουν όπως καταγγέλλουν, ποιος κάνει κουμάντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...