Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Όποιος μιλεί κατά του μνημονίου φιμώνεται .Έκλεισαν το SBC,



Το SBC είναι το μοναδικό κανάλι που παρουσίασε αναλυτικά τα επίμαχα άρθρα του περιβόητου μνημονίου όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε αντίθεση με τα άλλα μέσα που παρότι είχαν το μνημόνιο ως πρώτη είδηση επί εβδομάδες (σε θεωρητικό επίπεδο) δεν παρουσίασαν τα επίμαχα στοιχεία. Σήμερα μάλιστα το κανάλι είχε προγραμματίσει αναλυτικό αφιέρωμα στα επίμαχα άρθρα του μνημονίου που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες, ιδιαίτερα των όρων δανεισμού και το κομμάτι απώλειας Εθνικής κυριαρχίας. Έτσι λοιπόν η χουντική κυβέρνηση αποφάσισε. να μην ενημερωθεί ο κοσμάκης για τα όσα εθνοπροδοτικά έπραξαν ,και να το κλείσει εγκαίρως. Η φίμωση του μοναδικού οικονομικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας, χωρίς καμία προειδοποίηση, πλήττει ευθέως την ελευθερία της δημοσιογραφίας. Η αυθαίρετη παρέμβαση της ΕΕΤΤ να κατεβάσει το σήμα εκπομπής του SBC, πραγματοποιήθηκε σε μία χρονική στιγμή που οι οικονομικές εξελίξεις της χώρας, καθορίζουν τη ζωή των πολιτών της .

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος του SBC Ηλίας Κοπανίτσας, κρατείται με τη διαδικασία του αυτόφωρου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής , επειδή υπερασπίζεται το δικαίωμα της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.
Πλήθος τηλεθεατών εκφράζει την συμπαράστασή του απέναντι στην αυθαίρετη απόφαση της ΕΕΤΤ να μπλοκάρει τη συχνότητα του μοναδικού οικονομικού καναλιού της χώρας οδηγώντας στην ανεργία 80 εργαζομένους
Χιλιάδες επενδυτές τηλεφωνούν σε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρίες, θεσμικούς επενδυτές εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τη φίμωση του SBC, με αποτέλεσμα να στερούνται την οικονομική ενημέρωση από τον μοναδικό οικονομικό δίαυλο και ενώ λίγες ώρες πριν η Ελλάδα δέχθηκε νέο χτύπημα από τον οίκο Moody’s που υποβάθμισε την πιστοληπτική της αξιολόγηση.
Το πρόγραμμα του SBC θα συνεχίσει να αναμεταδίδεται μέσω του διαδικτυακού τόπου: http://www.sbctv.gr/ με τις αποκλειστικές διεθνείς συνεργασίες του Bloomberg και του Russia Today.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του SBC πιστεύουν απόλυτα ότι η Πολιτεία θα κάνει το δημοκρατικό της καθήκον.
Το SBC δεν φιμώνεται και θα εκπέμψει κανονικά για να ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για τις εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή οικονομία. Εάν νομίζουν όμως οι αρχιπροδότες που ξεπούλησαν την εθνική κυριαρχία της χώρας και παρεχώρησαν εθνικό έδαφος στους τοκογλύφους μέσω ενέχυρου, ότι θα καταφέρουν τίποτα είναι γελασμένοι. Κάποια στιγμή θα καταλήξουν και αυτοί, στην χουντική πτέρυγα του κορυδαλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...