Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Υπάρχει σχέση μεταξύ των τρωκτικό-τρω(μα)κτικών;


Σχεση τροκτικου τρομακτικου ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Δεξί κλικ στο tromaktiko και δείτε τον ΚΩΔΙΚΑ
Στη 15η σειρά θα δείτε το profil του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ http://www.blogger.com/profile/12337001558295792624
εκεί θα δείτε τους συντάκτες του Tromaktikou αν πατέ τον κενσορα απλά πάνω σε κάθε έναν έναν από αυτούς έχει τον κωδικό με προφίλ http://www.blogger.com/profile/07243276860022513842
ΚΑΝΤΕ κλικ πάνω του ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ σε ποιο blog ¨ήταν ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2009!!!!
ΑΦΩΝΟΙ Ε...............
ΣΤΟ troktiko και αν δεν πιστεύετε πατάτε και πάνω στο Troktiko να σας πετάξει link στο Troktiko.blogspot.com

Όπως και ο..... fimotro έχει κάβα το faskela http://www.blogger.com/profile/08695086612894263225
To αμφισβητεί κανείς αυτό;

Πηγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...