Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Μάλλον ο …καθετήρας τον έχει ..πλήξει.. ανεπανόρθωτα.Η δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Σ.Γκόλια σας εξέπληξε ή αναμένατε κάποια τρομοκρατική ενέργεια;

Ανέμενα την επίθεση, αλλά δεν ήξερα ποιος θα μπορούσε να ήταν ο στόχος.

Φοβάστε δηλαδή και άλλα χτυπήματα;
Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό το τελευταίο. Φοβάμαι ότι δημιουργείται ένα πρόπλασμα για ότι ετοιμάζεται τον Σεπτέμβριο Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξουμε είναι η έκθεση της Θεσσαλονίκης που θα είναι το τελικό κτύπημα όλων εκείνων των ακραίων καταστάσεων που έχουν επενδύσει στο χάος. Πιστεύω ότι θα κάνουν απόπειρα μιας λαϊκής εξέγερσης που θα επιτρέψει πλέον μια νέα ρεβάνς από αυτή που χάθηκε στο παρελθόν.

Καλώς επισκέφθηκε το Ισραήλ ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου;
Ήταν μια δική μου πρόταση που είχα κάνει από τον Φεβρουάριο. Του ανέλυσα γιατί πρέπει να γίνει αυτή η κίνηση. Εγώ, που μάλλον είμαι "κόκκινο πανί" για τους Εβραίους. Τα νέα δεδομένα της γεωπολιτικής στη Μεσόγειο εξυπηρετούν ένα πλησίασμα του Ισραήλ. Το ζύγισε και τώρα το υλοποιεί.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του προέδρου του Λα.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη στην εφημερίδα ΑΞΙΑ και τον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ!

Η πληροφορία, που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων.

Ο "άνθρωπος του λαού" Πρόεδρος του Λαγος, ζήτησε πρόσθετη ασφάλεια-συνοδεία, καθώς και επιπλέον διακριτική παρακολούθηση για την επίσκεψή του στο Λιτόχωρο,


Τελικά ποιον φοβάται; Tον…. διαγραφέντα-παραιτηθέντα ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ;

Μάλλον άρχισε την παλιά δοκιμασμένη φασιστική τακτική της κινδυνολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...