Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Ο προδότης και παράνομος πρωθυπουργός αποφάσισε επίταξηΜε απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά από σχετική Εισήγηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ρέππα, και αφού ελήφθη υπόψη η επιτακτική ανάγκη αποτροπής των δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσης και βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία από την έλλειψη επαρκούς εφοδιασμού των πολιτών σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα, απειλεί τη διακοπή της ομαλής λειτουργίας των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας και απειλεί επίσης κατ΄ επέκταση τη δημόσια τάξη, κηρύσσονται οι ανά τη χώρα ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης.

Με την παραπάνω απόφαση εξουσιοδοτούνται οι Υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους, οι οικείοι Νομάρχες να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών και επίταξη της χρήσης των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων καθώς και να λάβουν κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.

Πως μπορεί ένας πραξικοπηματίας και παράνομος πρωθυπουργός να κάνει επίταξη; Μόνο εάν υπάρχει κατοχή στην χώρα, οπότε έχει καταργηθεί το σύνταγμα , και του επιβάλλουν οι κατακτητές το τι θα κάνει. Χθες είχαμε σηκώσει ένα πόστ Εδώ Έχει γίνει συνταγματική εκτροπή Kε Παπούλια; όπου αναφέραμε γιατί είναι παράνομος και ανύπαρκτος πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του.. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος να απαντήσει, αν και πιστεύουμε πως τρέμει η ψύχη τους των προδοτών-ξεπουλητών της χώρας, μην γίνει θέμα και φάνει η καραμπινάτη συνταγματική εκτροπή, διότι μετά όλα όσα έχουν συμβεί και υπογράφει είναι άκυρα.

Εμείς πάντως θα συνιστούσαμε στους φορτηγατζήδες να απειθαρχήσουν στις προδοτικές και παράνομες αποφάσεις της ξενόφερτης κυβέρνησης που εφαρμόζει τακτικές ναζιστικής κατοχής..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζεφρυ τοριξε στο αποφασιζομεν και διαταζουμε.Το μονο που του λειπει ειναι το πουλι.Του το προσφερουμε γενναιοδωρα και μαζι με αυτο και εισιτηρια(για ολη η οικογενεια) ανευ επιστροφης για το αμερικα την χωρα του.Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ και τους εφιαλτες τους διαολοστελνουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...