Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Οι ποιο πολλοί κατούρησαν στο… πηγάδι ?


Φυσικά όπως πάντα για… εθνικούς λόγους δεν μαθαίνουμε σχεδόν τίποτα για αυτή την άθλια πρακτική. Πατήστε κλικ να δείτε τις.. μετατάξεις-μεταθέσεις.

Τη λίστα της ντροπής αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», αποδεικνύοντας με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι το ρουσφέτι εξακολουθεί να «ζει και να βασιλεύει» στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί είναι αυτοί που πρωτοστατούν στο να μετατρέπεται η θητεία σε «λούφα και παραλλαγή».
Στη μηχανή του ρουσφετιού αποδεικνύεται ότι πρωτοστατούν οι στρατιωτικοί, εφευρίσκοντας τα «κόλπα» και τα «παράθυρα» σε όλα τα στάδια της θητείας. Ξεκινώντας από την επιλογή του Όπλου και τη μετάταξη από Σώμα σε Σώμα και συνεχίζοντας με τη μετάθεση, την απόσπαση και την άδεια!
Άλλωστε η στρατιωτική θητεία -όπως αποκαλύπτεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα- μετατρέπεται σε «κερδοφόρα επιχείρηση» για αρκετούς ένστολους που κινούν τα νήματα στα επιτελεία και τα παρά επιτελεία του Πενταγώνου. Πόσες και πόσες καταγγελίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ή δεν έχουν πάρει τον δρόμο του στρατοδικείου.
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις πέφτουν, αλλά το ρουσφέτι μένει στις Ένοπλες Δυνάμεις, ακυρώνοντας κάθε εξαγγελία περί ισονομίας και ισοπολιτείας...
Ο «χορός» των ρουσφετιών καλά κρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το σκάνδαλο με τους γιους των τριών βουλευτών της ΝΔ έφερε ξανά στην επικαιρότητα το καυτό ζήτημα. Την ίδια ώρα που χιλιάδες παιδιά υπηρετούν στις ακριτικές περιοχές της πατρίδας, κάποιοι πιο τυχεροί φυλούν σκοπιά... έξω από το σπίτι τους. Στη λίστα της ντροπής που παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής» φαίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το... βύσμα, ειδικά την περίοδο της «γαλάζιας» διακυβέρνησης, ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Πουλούσαν μεταθέσεις σε φαντάρους

Μεταθέσεις φαντάρων με μόρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...