Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Α.Π.



Μετά τα συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου, «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «τα περήφανα γηρατειά», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και τις πρακτικές των αυριανιστών και πρασινοφρουρών που τρομοκρατούσαν κάθε Έλληνα πολίτη ο οποίος δεν ήταν γραμμένος στις «κλαδικές» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ανδρέα και του Γιαννόπουλου, περνάμε στον Γιώργο Παπανδρέου των προεκλογικών συνθημάτων του 2009, «λεφτά υπάρχουν», «δε θα πειράξουμε τις συντάξεις», «δε θα βάλουμε έμμεσους φόρους», «δε θα αυξήσουμε το ΦΠΑ». Μαζί με αυτά, όμως, περνάμε στην εξαθλίωση και την υποθήκευση του παρόντος και του μέλλοντος των πολιτών της Ελλάδος, δια μέσω της υπαγωγής της χώρας στο Δ.Ν.Τ. με την ψήφιση του μνημονίου.

Έτσι σήμερα, οι σοσιαλιστάδες, οι οποίοι έχουν καταντήσει ουραγοί του νεοφιλελευθερισμού που κάποτε καταδίκαζαν, ξεπέρασαν τον εαυτό τους με πολιτική αυθάδεια και προκλητικότητα και αποφάσισαν «δημοκρατικά», χωρίς διάλογο, την πολιτική επίταξη και την επιστράτευση των οδηγών των φορτηγών αυτοκινήτων, αφού έσπασαν την απεργία τους και με επιδίωξη την επαγγελματική τους εξόντωσή.

Βέβαια δεν υπεισέρχομαι στην λογική των δίκαιων ή άδικων αιτημάτων των απεργούντων, αλλά καταγράφω την πολιτική πράξη της κυβερνήσεως, μια πράξη που θα δίσταζε να λάβει ακόμη και η δικτατορία του Ιωαννίδη.

Ας προετοιμασθούμε, λοιπόν, για την νέου τύπου Δημοκρατία του

Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία, όπως και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα σε διεθνές forum, θα οδηγήσει τη χώρα στην υποταγή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις των «μεγάλων» του αφεντικών.

Αποστόλου Παναγιώτης

6945702966


4 σχόλια:

drakos είπε...

Τι σού έκανε ο Παπανδρέου;δεν διορίστηκε στην βουλή η κόρη σου επί των ημερών του;

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη αληθεύει αυτό ή όχι. Απάντησε

drakos είπε...

http://1.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/TDxKeI4OyDI/AAAAAAAAu34/3rildgdvguY/s680/2.jpg

Ixnos είπε...

Δεν ξερουμε εαν φταιει στον παναγιωτη ο τσολακογλου-παπανδρεου αλλα σε ολους εμας που κοντευει να μας γαμίσει οχι μονο φταιει αλλα θελει και ξεβρακωμα στο συνταγμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...