Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πιες την… σαμπάνια της siemens ρε ..Τσολάκογλου, και άσε την… ρακή για τους Κρητικούς.



Ο αργυρώνητος και διορισμένος πρωθυπουργός από το Δ.Ν.Τ έφθασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου το μεσημέρι όπου τον υποδέχθηκαν ο γγ της Περιφέρειας Κρήτης, η Νομάρχης Ηρακλείου, ο δήμαρχος, βουλευτές και κομματικοί παρατρεχάμενοι -τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά την άφιξη του αναχώρησε για την Κριτσά Λασιθίου, όπου ενώ η Ελλάδα καίγεται αυτός έκανε… βόλτα. Ακολούθως μετέβη στην πλατεία της Κριτσάς όπου έτυχε θερμής υποδοχής από μια χούφτα άσχετους .

Είπε και τις γνώστες μαλακίες που έλεγε και ο πατέρας του, για να ψήσει δήθεν τους… καφρους, «Είστε ευλογημένος τόπος. Ήρθα εδώ στην Κρήτη για να πάρω δύναμη, και πρόσθεσε και την μεγάλη αμερικανική μπούρδα, ότι αυτό δείχνει ότι υπάρχει η Ελλάδα της αξίας, της φαντασίας, της δουλειάς, της δημιουργικότητας. «Πρέπει να ξαναβρούμε τις δυνάμεις μας, να μην στηριζόμαστε σε δάνειες δυνάμεις». Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την υποδοχή, τονίζοντας επίσης ότι δίνει και ο ίδιος ένα αγώνα για να ξαναβρεί η Ελλάδα την αξία της ( και τα ταμεία της, και τα ταμεία της, για να καταξεσκίσουμε ? ) . «Μπορεί να πληρώνεται λάθη του παρελθόντος, αλλά θα ξαναβρείτε το δρόμο σας. Κι εδώ το παράδειγμά σας ( για αυτονόμηση; ) είναι χαρακτηριστικό» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η μαλακια που δερνει τους κρητες ειναι ανευ ανταγωνισμου.κανενα εργο ολοι παΣΟΚ.εδω ταιριαζει οτι ο καθε λαος εχει τους ηγετες που του ταιριαζει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...