Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Πάλι έφαγε καλά το αφεντικό του Πάγκαλου ο Κόκκαλης




Για τουλάχιστον ένα χρόνο που ενδεχομένως να γίνουν και δύο θα διατηρηθεί η «στενή» σχέση του ΟΠΑΠ με την Intralot, με τον πρώτο να συνεχίζει να αποτελεί την καλύτερη πηγή εσόδων για τη δεύτερη.
Η συμφωνία για την περαιτέρω ανανέωση της σύμβασης του ΟΠΑΠ με την Intralot έλαβε την έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του πρώτου, με το τίμημα να κλείνει τελικώς αρκετά υψηλότερα από τον στόχο που είχε θέσει ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα τουλάχιστον με πρόσφατες δηλώσεις των στελεχών του.
Συγκεκριμένα, το κόστος για τον ΟΠΑΠ ανέρχεται στα 57 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η σύμβαση είναι για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Το τίμημα μπορεί να είναι χαμηλότερο σε σχέση με ό,τι πλήρωνε μέχρι τώρα, καθώς για τις ίδιες εργασίες ο ΟΠΑΠ κατέβαλε 78 εκατ. ευρώ ετησίως.
Βέβαια, στο πλαίσιο της 3ετούς σύμβασης που λήγει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ο ΟΠΑΠ έχει καταβάλει περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ στην Intralot. Επιπλέον, το ποσό των....
57 εκατ. ευρώ θεωρείται αρκετά υψηλό για τα τρέχοντα δεδομένα
της αγοράς, ενώ είναι ενδιαφέρον ότι μόλις προχθές στέλεχος του ΟΠΑΠ δήλωνε στο πρακτορείο Reuters ότι ο στόχος ήταν το κόστος να διαμορφωνόταν κάτω από τα 45 εκατ. ευρώ. Στόχος που απ’ ό,τι φαίνεται δεν επετεύχθη, καθώς ο χρόνος πίεζε.
( Τις μίζες ποιος θα τις πλήρωνε; o Κόκκαλης; )

Οι όροι

Η σύμβαση περιλαμβάνει εκτός από τη συντήρηση του δικτύου και την προμήθεια πρόσθετου εξοπλισμού για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών, όπως το monitor gaming, την προσθήκη στα πρακτορεία 20.000 τηλεοράσεων,( Να πάρει και η
Siemens το κατιτίς της ) τη διασφάλιση ότι το σύστημα θα είναι ανοικτό στη σύνδεση με τα συστήματα άλλων εταιρειών κ.ά.


Ημερησία


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος εκτός από το ότι είναι το αισχρότερο φασιστοειδές της βουλής είναι και διαπλεκόμενος και μπλεγμένος σε σκάνδαλα. Το ότι το αφεντικό του είναι ο Κόκκαλης έχει γραφτεί στον τύπο πολλές φορές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...