Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αλωνίζουν οι απατεώνες στην Ελλάδα



Έλληνες από Καναδά (προφανώς και από άλλες χώρες του εξωτερικού), στέλνονται στην Ελλάδα, με σκοπό την εξαπάτηση του Ελληνικού δημοσίου και την αποκόμιση μεγάλων χρηματικών ποσών, ανοίγοντας εταιρείες μαϊμού. Το σύστημα λειτουργεί ως εξής, Κάποιοι από Καναδά, έχουν διασυνδέσεις με κυκλώματα στην Ελλάδα.
Στέλνουν τον "βλάκα" να συναντήσει τους εν Ελλάδι επιτήδειους του κυκλώματος. Του ανοίγουν μια ανώνυμη εταιρεία "Α" καταθέτοντας κάποιο μεγάλο ποσόν σαν κεφάλαιο κίνησης.
Βγάζουν επιταγές στο όνομα της εταιρείας, και κατόπιν κόβουν επιταγές ως πληρωμή στην εταιρεία "Β".
Η επιταγές της εταιρείας "Α" δεν θεωρούνται ακάλυπτες από την τράπεζα, μιας και υπάρχει κεφάλαιο κίνησης κατατεθειμένο με το άνοιγμά της, οπότε, τις εξαργυρώνει στην εταιρεία "Β" σε μετρητά. Μέσα στο διάστημα 3 ημερών (που τόσο χρειάζεται η τράπεζα να κινήσει το ποσόν στα ταμεία της από το κεφάλαιο της εταιρείας "Α", η εταιρεία "Α" κάνει ανάληψη όλων των χρημάτων που είχε καταθέσει ως κεφάλαιο κίνησης κατά την εκκίνησή της, βαρώντας κανόνι.
Στον "βλάκα" δίνουν από 15 έως 40.000 Ευρώ, φυγαδεύοντάς τον αμέσως στο εξωτερικό και πάλι, και μη έχοντας ο ηλίθιος πλέον επιστροφή δια βίου στην Ελλάδα, λόγω του μεγάλου χρέους που φορτώθηκε, και αυτοί τσεπώνουν το υπόλοιπο παραδάκι.
Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως για την δουλειά αυτή, βρίσκουν άτομα που είναι απελπισμένα, και δέχονται τους αβάσταχτους όρους. Συνήθως είναι άτομα που έχουν μπλέξει με τοκογλύφους εδώ, και αυτός είναι (γι αυτούς) ο μόνος τρόπος να ξεχρεώσουν, μέσα στην απελπισία και τον φόβο τους.
Στην Ελλάδα αγαπητοί μου, και πολύ σύντομα, μόνο οι κομπιναδόροι θα επιβιώνουν.
Πριν 4 μήνες γύρισε ένας "βλάκας" από μια τέτοια δουλειά, αποκομίζοντας μόνο 15.000 €, ενώ του είχαν υποσχεθεί 40.000 €. Βλέπεις, άμα πέσεις στα δίχτυα της "άσπρης σκόνης" και των τοκογλύφων, λίγα πράγματα σε σώζουν.
Ήδη αυτήν την στιγμή , βρίσκεται σε εξέλιξη άλλη μια Ελληνο-Καναδική επιχείρηση παρόμοιας απάτης (αν δεν έχει ήδη τελειώσει δηλαδή), και το βεβαιώνω, διότι γνωρίζω προσωπικά τον "βλάκα" που στείλανε, καθώς και τον άνθρωπο που τον έστειλε, ως μεσάζων, παίρνοντας μίζα 3000 $ σε κάθε έναν που στέλνει.
Δεν υπεισέρχομαι σε λεπτομέρειες, γιατί τα κυκλώματα αυτά παράείναι βρώμικα, και δεν έχω καμία όρεξη να γίνω οσιομάρτυρας, δηλαδή άλλος ένας "βλάκας" που πήγε άδικα σαν το σκυλί στο αμπέλι. Ας ανοίξουν λοιπόν τα μάτια τους οι εν Ελλάδι αρμόδιοι παρά κάτω, να εξαρθρώσουν το κύκλωμα, να δω πόσο ικανοί είναι. Εγώ τους έδωσα το στίγμα από πού να πιαστούν.. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...