Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αυτόν τον προδότη τον Πλασκοβίτη τον έχετε ακόμα στο Υπ.Εθ.Α;



Μία απάντηση ως προς το πώς έλαβαν πλήρη γνώση τα μέλη της αντιπροσωπείας της τρόικας που συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, του ΕΜΠΑΕ και του λεπτομερούς σχεδιασμού των Επιτελείων δίνει λεπτομερέστατη αναφορά για τα εξοπλιστικά προγράμματα του Π.Ν. που έστειλε σε ένα από τα μέλη της τρόικας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το θέμα της διαγραφής του προστίμου των ΕΝΑΕ, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας Ηλίας Πλασκοβίτης για το θέμα των ΕΝΑΕ. Αποδεικνύεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα οικονομικά υπουργεία διαρρέουν-παραδίδουν συστηματικά στην τρόικα άκρως απόρρητα στοιχεία, εν γνώση του ειδικού χειρισμού που απαιτούνται τα έγγραφα αυτά και εδώ πλέον έχουμε μείζον πολιτικό ζήτημα. Διότι ανάλογες αναφορές από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών έχουν υπάρξει για τα ΕΜΠΑΕ του Στρατού και της Αεροπορίας, προς άλλους αποδέκτες της τρόικας. Δεν γνωρίζουν ότι τα εθνικά εξοπλιστικά προγράμματα απαγορεύεται «ρητώς και διά ροπάλου» να κοινοποιούνται σε ξένους υπηκόους, φυσικά μη διαβαθμισμένους; Άρα εδώ διαπράττεται το αδίκημα της κατασκοπείας. Και μάλιστα είναι εν γνώση των κυβερνητικών παραγόντων ότι πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες. Το defencenet.gr δημοσιεύει μόλις ένα μέρος των εγγράφων αυτών, το πιο ανώδυνο, περισσότερο για να ντοκουμενταριστεί το όλο θέμα.

Μάλιστα στην αρχή του κειμένου, όταν γίνεται αναφορά στο ΕΜΠΑΕ γίνεται παραπομπή όπου εξηγείται με κάθε λεπτομέρεια για τον ρόλο και τον τρόπο που λειτουργεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα! Σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες που δίνονται για τα εξοπλιστικά προγράμματα του Ναυτικού, ειδικά των FREMM, αυτές ξεπερνούν και τις πιο λεπτομερείς εσωτερικές αναφορές των Επιτελείων ενώ είναι σε πλήρη γνώση των συντακτών ότι πρόκειται για απόρρητα στοιχεία. Ένα από τα απίστευτα του εγγράφου είναι η παράγραφος «Με όλο το θάρρος σημειώνουμε ότι … σας στέλνουμε όλα τα μελλοντικά μας προγράμματα του Ναυτικού όπως μας τα ζήτησε η Επιτροπή»! Είναι το πρώτο επίσημο έγγραφο του ελληνικού δημοσίου μετά την γερμανική Κατοχή με το οποίο τίθενται υπ’όψιν των ξένων υπηκόων πληροφορίες κρίσιμης αποκλειστικά εθνικής σημασίας, οι οποίες βέβαια, άλλο είναι να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και άλλο να περιλαμβάνονται σε επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας προς ξένους υπηκόους.

Η διάτρηση του «σκληρού πυρήνα» της εθνικής κυριαρχίας είναι γεγονός…

Επιβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος την ύπαρξη των "εγγράφων Πλασκοβίτη" στην σημερινή του συνέντευξη, αλλά προσπάθησε να καλύψει τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας "μοιράζοντας διϋπουργικά" την ευθύνη για να γραφόμενα.

Και μια άλλη πουτάνα προδότρα έδωσε «κατά λάθος» τον Λάλα στους αμερικάνους και έμεινε τόσα χρόνια φυλακή, αλλά αυτή ανταμείφτηκε για την… υπηρεσία της, με νέα αποστολή στην… Θράκη ,αυτή την φορά. Έχουμε χορτάσει από ..κατά λάθος… προδότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...