Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Από ….μετάφραση σκίζουν στο αττικό μετρό



Paraligo na to kanoun megaromousaka oimalakes

Ante na pate na gamithite . Ελπίζω αυτό να το katalavenoun

Ποιος είναι αυτό ο μαλακο-μεταφραστής που έβαλε vangellis Moss και απογινόμαστε robes ξεκούμπωτες στους ξένους.

Για keit Moss γνωρίζαμε .Τώρα μάθαμε πως έχουμε και εμείς τον δικό μας, vangellis Moss . Ουστ ρε καραβλαχοευρωπαίοι


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε φίλε αυτή η ταμπέλα;
Τη πάτησες από φάρσα με photoschop νομίζω.
Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί στο internet εδώ και χρόνια...
Αν,λέω αν,είναι έτσι όπως στα λέω θα σου πρότεινα εντελώς φιλικά να σκεφτείς σοβαρά να ηρεμήσεις και να βρείς τρόπο να αποτυπώσεις σε ποιό επίπεδο σού έχουν φέρει τα νεύρα και τον ψυχισμό σου οι καθημέρινες μαλακίες που ζούμε...και να προσπαθείσεις να τον επαναφέρεις εκεί που πρέπει να είναι.Στο normal.
Ξεκίνα ζητώντας συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς.
Θα κοπούν μαχαίρι τα ειρωνικά τους γέλια και σχόλια(ξέρεις:Τον μαλάκα τη πάτησε κτλ.)και θα ανεβάσεις πολύ στα μάτια των αναγνωστών σου το κύρος σου και την εκτίμησή τους για σένα.
Φιλικά
Ενας πολύ πολύ αρχαίος Ελληνας Φιλόσοφος

Ανώνυμος είπε...

Πρασινορουφιαάνε , τσιράκι πράσινο σκουλήκι , Γιώργο Τζωρτζάτο , το περίμενα ότι θα πούλησης και θα αναστείλεις την απεργία , για τα …….τριάκοντα αργύρια .
Είσαι άριστος ηθοποιός και παίζεις καλά τον ρόλο που σου ανέθεσε ο σκηνοθέτη σου.
Κρίμα για τα χαϊβάνια που σε πιστεύουν και σε ακλουθούνε και σε ψηφίζουν .

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε ήρθες εδώ που μιλάμε για τη γνησιότητα της ταμπέλας και μας λες για μηνύσεις και άλλες τέτοιες μαλακίες? Μήνυση να πας να κάνεις στον εαυτό σου επειδή πήγαινες και ψήφιζες. Κορόιδο.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της Ελλάδος .
Οργανωθείτε , σχηματίστε δεκαμελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ( να γνωρίζουν από όπλα , και πολεμικές τέχνες ) ,
και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών .
Διότι αυτοί είναι παράνομοι και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
Εξ άλλου και να τους πιάσει η αστυνομικά με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων , τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το έργο τους .
Με αυτές τις ομάδες που θα εκτελούνε τους λαθρομετανάστες , μετανάστες βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
Καλή δουλειά και είμαστε μαζί σας .

Ixnos είπε...

Το θέμα το είχε και το press gr εάν έκανε και αυτό λάθος και είναι πειραγμένη η εικόνα είναι θέμα. Θα το εξετάσουμε .Οι χαρακτηρισμοί και τα σχόλια εάν δεν το κατάλαβες είναι ειρωνικοί. Σε τελική ανάλυση ούτε τους παντογνώστες κάνουμε ούτε και διστάζουμε εάν κάνουμε λάθος να ζητήσουμε συγγνώμη. Εξάλλου το δικό μας είναι ακίνδυνο και το μικρότερο μπροστά σε αυτά που κάνουν για την χώρα, με μεγάλες επιπτώσεις ειδικά στην νεολαία μας. Αυτό είναι και το μεγάλο...δράμα.

Ixnos είπε...

Φίλε σου έχουμε πει επανειλημμένα μην γράφεις παντού το ίδιο σχόλιο και μας γράφεις ston poutso sou .Εάν προσπαθείς να κλείσουμε τα σχόλια κάνεις λάθος σε παρακαλούμε στάματα αυτό το παιχνιδάκι. μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θέλεις ελεύθερα αλλά για το θέμα και όχι να μας γεμίζεις όλα τα ποστ με την ίδια βλακεία. Δεν προλαβαίνουμε να τα σβήνουμε έλεος.

Ixnos είπε...

Το σχόλιο του τελευταιου ανωνυμου δεν το σβηνουμε για λόγους αρχης αλλα διαφωνουμε κάθετα.Αυτο που γραφει ειναι ακρως ρατσιστικο και απανθρωπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...