Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οργισμένη η Καγκελάριος Μέρκελ. Που είναι το..πρόβλημα;


Οξύτατες ήταν οι αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Τίλο Σάραζιν, στελέχους της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας, ο οποίος ειπε πως ..Όλοι οι Εβραίοι μοιράζονται ένα συγκεκριμένο γονίδιο", Το διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει σήμερα έκτακτη συνεδρίαση για να συζητήσει το μέλλον ενός από τα μέλη του το οποίο έκανε αμφιλεγόμενα σχόλια για τους Εβραίους και τους μετανάστες, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της Μπούντεσμπανκ. Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε χθες Κυριακή ότι η Μπούντεσμπανκ θα πρέπει να εξετάσει αν ο Τίλο Σάραζιν θα παραμείνει στη θέση του. Τα σχόλιά του επικρίθηκαν και από άλλους πολιτικούς ηγέτες και από Εβραίους ηγέτες της Γερμανίας.

Ο 65χρονος Σάραζιν δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα ότι "όλοι οι εβραίοι μοιράζονται ένα ιδιαίτερο γονίδιο". Σήμερα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο "Η Γερμανία οδεύει προς το χαμό της", επέμεινε ότι "αυτό είναι ένα γεγονός" και επικαλέσθηκε μελέτες και άρθρα του Τύπου περί ύπαρξης ενός τέτοιου γονιδίου.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη Frankfurter Allgemeine, ο τραπεζίτης σχολίασε ότι οι απόψεις του "παρερμηνεύτηκαν με κακόβουλο τρόπο".

Τις τελευταίες εβδομάδες όμως, τρεις πρωτοποριακό μελέτες η "Φύση", το "American Journal of Ανθρώπινη Γενετική» και «Πρακτικά» της U. S. Εθνικής Ακαδημίας της γενετικής, «Οι ρίζες και τα χαρακτηριστικά του εβραϊκού λαού» έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. «Η γενετική ομοιότητα των Εβραίων» είχε τίτλο μετά τη δημοσίευση των μελετών, η New York Times.

Αντί να τον χειροκροτήσουν οι σιωνιστές που θεωρούν τους εαυτούς τους ως… περιούσιο λαό , παρεξηγήθηκαν κιόλας. Τι φοβήθηκαν μην τους το χαρτογραφήσει κανένας νέος ..Χίτλερ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...