Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Όλα τα κοπρόσκυλα τα ρίχνουν, ο ένας στον άλλον



Αιχμές προς την προηγούμενη διοίκηση, άφησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, σε ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για μακροχρόνια εγκατάλειψη του σταδίου. Παράλληλα, οι ευθύνες για την εικόνα του γηπέδου, αναλογούν στην εργολήπτρια εταιρία που ανέλαβε την ανακατασκευή και τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όπως είναι γνωστό, η ριζική αντικατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ αποφασίστηκε τον Ιούλιο, υπό συνθήκες ασφυκτικής χρονικής πίεσης, μετά την καταστροφή που είχε επέλθει λόγω των βροχοπτώσεων. Το έργο ανέλαβε σύμφωνα με τους όρους της μισθωτικής σύμβασης ο Παναθηναϊκός, με επιμέλεια και ευθύνη του οποίου ανακατασκευάζεται ο χλοοτάπητας.

Δυστυχώς, λόγω κακής εκτίμησης των υπευθύνων της εργολήπτριας εταιρείας, ο χλοοτάπητας δόθηκε προς χρήση πρόωρα, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν σοβαρές αλλοιώσεις κατά τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Ο υπεύθυνος μάλιστα της εταιρίας, κ.Μαρκίδης μιλώντας στον «Sentrafm», ανέφερε: «Έγινε μία ζημιά στις αντλίες, που δίνουν το νερό. Από εχθές είναι απότιστο. Έριξαν νερό με τα χέρια και τις αντλίες της πυροσβεστικής πριν τη σέντρα. Παίζουν πάνω σε ένα στεγνό γήπεδο. Για το πρόβλημα ευθύνονται οι εγκαταστάσεις του σταδίου. Τον 15Αύγουστο είχε ξαναχαλάσει η μία αντλία και τώρα χάλασε και η δεύτερη.

Το έργο ανακατασκευής του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ που είχε υποστεί καθίζηση και έχριζε άμεσης αντικατάστασης προκειμένου να ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, προκάλεσε την παραίτηση της προέδρου του Ολυμπιακού Σταδίου Αντωνίας Ζαφειροπούλου. Η κυρία Ζαφειροπούλου διαφώνησε με την απόφαση του προϊσταμένου της, υφυπουργού Πολτισμού και Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας του Ολυμπιακού Σταδίου μέσω απευθείας ανάθεσης του έργου και όχι διαγωνισμού.

Μόνο μια είχε την ευθιξία να παραιτηθεί διαφωνώντας. Όλα τα τρωκτικά με προεξάρχοντα τον ανεκδιήγητο Νικητιαδη δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ξευτίλα. Ουστ από εκεί ρε κοπρόσκυλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...