Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Οι βρώμικοι αισθάνονται έμφυτη απέχθεια, για ότι είναι… καθαρό.



Να αποσύρει την υποψηφιότητα του ζητούν από τον κύριο Κικίλια διάφορες ενώσεις λόγω της τρομερής αποκάλυψης του Πρώτου Θέματος, ότι έκανε δηλαδή τον σοφέρ σε γάμο φίλου του.

Η Ένωση κατόχων φυσικής γούνας, η ένωση δουλοκτητών Εκάλης, οι φίλοι του Χρυσού Ρόλεξ στην πισίνα και άλλες γνωστές οργανώσεις εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την ολίσθηση της πολιτικής σε λαϊκούντζες.

Αυτές οι ενστάσεις έρχονται να προστεθούν στην προηγούμενη αποκάλυψη εις βάρος του Κικίλια, ότι δηλαδή παίζει ρακέτες και έχει κοιλιακούς. Αυτή η αποκάλυψη είχε εξοργίσει τον πανίσχυρο “Σύνδεσμο παχύδερμων πολιτικής” και το Think Tank “Θόδωρος, Έλσα και δυσκοιλιότητα”.

Πιστεύουμε ότι μετά και αυτή την αποκάλυψη, ο κύριος Κικίλιας οφείλει να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα του και να στηρίξει τις προτάσεις Καρατζαφέρη για την δημιουργία ευρύτερου κεντροδεξιού σχήματος με αρχηγό τον Αριέλ Σαρόν.

Από το http://olympia.gr/

Eμείς δεν έχουμε καταλάβει χωρίς να τον γνωρίζουμε, τι άλλο μπορούν να προσάψουν στον Κικίλια, από το ότι είναι… άσχετος, και δεν είναι μέσα στην διαπλοκή και τα λοιπά σκατά. Από πότε αυτό είναι …μείον; Ο τρισάθλιος και αργυρώνητος μέχρι τον λαιμό ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗΣ ασφαλώς και θα θέλει ένα λασπωμένο μέχρι τον λαιμό σαν τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ για να μην αισθάνεται μειονεκτικά. Ξέρεται όλοι οι «βρώμικοι» αισθάνονται μια απέχθεια σε ότι καθαρό που δεν μπορούν ούτε να χειραγωγήσουν, αλλά ούτε και να συγκριθούν μαζί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...