Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Άφησαν τους μαφιόζους να φύγουν, και τώρα τους… ψάχνουν



Υπεράνω του νόμου παραμένει η μαφία του ορεινού Μυλοποτάμου όπως απέδειξε περιστατικό που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στo Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα μέλη οικογένειας από το χωριό Λειβάδια Ρεθύμνου έστησε ένοπλη ενέδρα σε 54χρονο άνδρα και τον 24χρονου ανιψιό του από τα Ανώγεια, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου.

Όταν στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τους με Kalaznikov.

"Κατά την άφιξη του πρώτου αυτοκινήτου οι επιβαίνοντες στο τζιπ έβαλαν από το εσωτερικό του, με πολεμικό όπλο τύπου "KALASHNIKOV" προς το μέρος των Αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν δύο φορές προς εκφοβισμό" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σημείο της συμπλοκής περισυλλέγησαν 150 κάλυκες, από kalaznikov και πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Ο 54χρονος τραυματίστηκε στον θώρακα και το πρόσωπο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο 24χρονος ανιψιός στη φτέρνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στο τζιπ επέβαιναν ο 30χρονος ιδιοκτήτης του, τα δύο του αδέρφια, ηλικίας 24 και 23 χρόνων καθώς και ένας 38χρονος φίλος τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 30χρονος είχε κατηγορηθεί για τις ληστείες με μπουλντόζες των ΑΤΜ και είχε δικαστεί μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για την επίθεση εναντίον των αστυνομικών το Νοέμβριο του 2007 στα Ζωνιανά.

Επιπλέον, ο ίδιος και τα αδέλφια του είχαν το τελευταίο διάστημα συλληφθεί 2 ή 3 φορές για συμπλοκές, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα ωστόσο ουδέποτε αντιμετώπισαν τη Δικαιοσύνη αφού οι δικαστικές αρχές του νησιού είναι όμηροι του φόβου και του νόμου της σιωπής.

Και τα θύματα της επίθεσης ωστόσο φέρονται στο παρελθόν να έχουν τραυματίσει πυροβολώντας στα πόδια τον έναν από τους δράστες της χθεσινής επίθεσης.

Ο 54χρονος και ο 24χρονος ανιψιός του συνελήφθησαν καθώς δύο από τα πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στη συμπλοκή τους ανήκαν.

Οι τέσσερις δράστες δεν βρέθηκαν παρά την έρευνα που έγινε στα σπίτια τους.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...