Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Προτίθωνται να συστήσουν εταιρία ρουφιάνων;




Οι Μανούσος Ντουκάκης , Κώστας Αναστασόπουλος και Γιώργος Ρούσσος είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ και πρώην υποψήφιοι βουλευτές του. Είχαμε την εντύπωση πως τα πολιτικά πρόσωπα που είναι και προβεβλημένα μάλιστα, δεν επιτρέπεται να αστειεύονται με υπουργούς για αυτό θεωρούμε σοβαρό το θέμα. Εκτός εάν όντως μιλούν σοβαρά. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την φαεινή ιδέα, και εάν το λένε ως αστεία, η σοβαρά, «διότι με υπουργούς ,τα εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα δεν πρέπει να αστειεύονται με επιστολές μάλιστα, και να γελοιοποιούν τόσο σοβαρά και…. πονεμένα θέματα», η όντως μιλούν σοβαρά, καλυπτόμενοι με χιούμορ, πως προτίθενται να κάνουν μια εταιρεία ρουφιάνων καταδοτών και διωκτών της φοροδιαφυγής, για να παίρνουν την αμοιβή που έχει ορίσει το υπουργείο οικονομικών. Απέστειλαν λοιπόν μια επιστολή με την όποια τον ενημερώνουν για την πρόθεση τους να συστήσουν την εν λόγω εταιρία, και ζητούν περεταίρω επεξηγήσεις εάν μπορούν ως εταιρία να είναι δικαιούχοι της αμοιβής που ορίζει για κάθε κάρφωμα-ρουφιάνεμα ο νέος νόμος.

Ως εδώ όλα καλά, αλλά το πράγμα αρχίζει να γίνεται λίγο «επικίνδυνο» εάν συνυπολογίσουμε σε όλα πως ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ έχει ένα από τα μεγαλύτερα φοροτεχνικά γραφεία στην Ελλάδα και κρατά βιβλία εκατοντάδων εταιριών, ακόμα και του φίλου του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, το πράγμα νομίζουμε πως γίνεται λίγο… «επικίνδυνο». Εμείς φέρνουμε το θέμα στην δημοσιότητα, γιατί μεταξύ αστείου και σοβαρού πολλά μπορούν να συμβούν, και προς ενημέρωση των χιλιάδων πελατών του. Ίσως οφείλουν να του ζητήσουν περαιτέρω.. διευκρινήσεις.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν τα καταγγελλόμενα είναι αληθινά
τότε σημαίνει ότι ο Ντουκάκης έχει
ενστερνιστεί απόλυτα την φιλοσοφία
του μεγάλου του Αρχηγού Καρατζαφέρη
που έχει θεσπίσει την αρχή του
Κέρδους στην Πολιτική.
Δηλαδή γιατί δεν σας αρέσει ο
Ντουκάκης ; Στο κάτω-κάτω της
Γραφής, είναι και Κρητικάκι ,
δηλαδή αίμα σας. Θα μου πείτε και
ο Μητσοτάκης είναι Κρητικάκι , τι
πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι
το χρήμα δεν έχει μυρουδιά, όπως
έλεγε και ο Λουδοβίκος της Γαλλίας
πριν 300 χρόνια.
Λοιπόν αν είναι έτσι και η επιστολή
που είναι ανυπόγραφη είναι γνήσια,
δεν μας μένει παρά να ευχηθούμε
καλά κέρδη στον Μανούσο Ντουκάκη
και τους συνεργάτες του, επ ωφελεία
των συνεπών φορολογουμένων(τι είναι
10% μίζα μπροστά στα εκατομμύρια της φοροδιαφυγής). Κύριε Ντουκάκη,
ο πιό καλός πελάτης σου θα γίνει ο
Καρατζαφέρης, ψάξε λιγάκι τις φορο
λογικές του δηλώσεις και θα τρίβεις
τα μάτια σου από τις κονόμες.
Επίσης, μανούσο, ζήτησε να εξετά
σεις τα βιβλία Εσόδων-Εξόδων που
τηρεί το κόμμα του Καρατζαφέρη.
Θα βρεις πολύ πράμα εκεί. Ασε τις
μαλακίες που λέει ο Χοντρός, ότι
τάχατέ μου τα ελέγχουν και τα
εγκρίνουν όλα οι ορκωτοί λογιστές.
Σε εμάς, να υποσχεθείς να μειώσεις
το κέρδος σου σε 5% διότι 10% είναι
πολλά λεφτά, νάσαι και λογικός,
το κόμμα είναι φτωχό, κάποιες μικρο
λαμογιές έχουνε γίνει χάρη του
Αρχηγού και της Κατερίνας, αλλά τα
άλλα τα έξοδα γιά βίλες και κότερα
έχουνε πολύ ψωμί Μανούσο, μ΄ακούς;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.....ΣΥΒΜΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ...ΜΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ "αναρχικοι" φιλοσημιτες υπερασπιζονται με παθος τα ανομα συμφεροντα-προνομια των εργοδοτων τους,και μας δινουν να καταλαβουμε γιατι και ποιοι ενοχληθηκαν και εβαλαν "'αναρχικους" πληρωμενους δολοφονους να καθαρισουν το τροκτικο....

ΟΙ εξηγησεις εδω απο τους ενοχλημενους ""αναρχοσημιτες"" ....


http://jungle-report.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

TO LA.OS ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!!!

ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Τρίκαλα εν όψι των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο νυν δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος που εκλέχτηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν φανατικός υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές θα ξαναβάλει για δήμαρχος έχοντας αυτή τη φορά και τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ αλλά όπως φαίνεται και των Οικολόγων Πράσινων!

Στο ΛΑ.Ο.Σ ξέχασαν φαίνεται τη κόντρα τους με τον δήμαρχο και ιδιαίτερα του Ροντούλη με θέμα την προβολή από την ιστοσελίδα του δήμου του συλλόγου Αλβανών Τρικάλων και τις αναφορές του Ταμήλου για ''Μουσολινική νοοτροπία'' και για τα ψηφαλάκια κάνουν ακόμα μια κωλοτούμπα.Δείτε το δημοσίευμα εδώ και προσέξτε τη δήλωση του δήμαρχου για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη πιθανή μη στηριξή του από το ΛΑ.Ο.Σ :
«αν έχει τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αντιλήψεις και δεν σέβεται τα ίσα δικαιώματα δεν μας ενδιαφέρει η στήριξη του».

Όλα ξεχνιούνται όταν έρχεται η εντολή απ την Αραβαντινού...

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Λάρισας ''Ελευθερία'' στο φύλλο της 24ης Ιουλίου ο Ταμήλος θα κάνει αίτηση στο ΛΑ.Ο.Σ για στήριξη αφού εξασφαλίσει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία ενώ θα επιδιώξει και τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων! Που θα βρουν καλύτερο κελεπούρι άλλωστε...


Τελικά εξασφάλισε και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ μετά τη συνάντηση με τον υπεύθυνο για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος κ. Γ. Γαρουφαλιά. Την ίδια στιγμή τοπικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που δεν ξεχνούν τη στάση του δημάρχου απέναντι στο θέμα των Αλβανών αλλά και σε άλλα καίρια ζητήματα αντιδρούν και το ενδεχόμενο της μαζικής παραίτησης είναι πλέον πολύ πιθανό.

http://egersis2.blogspot.com/2010/08/blog-post_9165.html

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα στον ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ είσαστε; Αυτός έχει πάρει βουβά τον...πούλο.Φρέσκα γουρούνια στο μαντρί.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ .
Ο κ.ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ , ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ .
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΛΥΣΙΔΑ , ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ .
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

TON ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΕΡΩ . ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...