Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μητσομάκης Βορίδης : «καλή υποψηφιότητα» για το ΛΑΟΣ η Νίκη Τζαβέλλα


Αυτόνομη κάθοδο του ΛΑΟΣ σε ορισμένες μεγάλες περιφέρειες, ανάμεσα στις οποίες και η Αττική, αποφάσισε χθες η ΜΑΪΜΟΥ Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος υπό την προεδρία του κ. Γ. ΚαρατζαΠΑΙΡΝΕΙ. Με την απόφαση αυτή ο ΛΑγΟΣ γκρεμίζει κάθε γέφυρα για συνεργασία με τη ΝΔ ή με οποιοδήποτε άλλο κόμμα στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Τουλάχιστον, στον πρώτο γύρο, γιατί τα λεφτά είναι στον …δεύτερο. Την ίδια ώρα η Εκτελεστική Γραμματεία της πλάκας , εξουσιοδότησε εν λευκώ και ομοφώνως τον κ. Καρατζαφέρη να χειριστεί το ζήτημα των υποψηφιοτήτων, το ζήτημα της υποψηφιότητας της ευρωβουλευτού κυρίας Νίκης Τζαβέλλα εξετάζεται ανάμεσα σε άλλες υποψηφιότητες που έχουν προταθεί, χωρίς ακόμη να είναι τίποτε βέβαιο. Ανοιχτό αφήνει το θέμα της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδης, εξηγώντας ότι ο ίδιος δεν έχει προσωπική φιλοδοξία, ωστόσο, αν κληθεί από το κόμμα, δεν θα το αρνηθεί. Παράλληλα, σημειώνει ότι θα ήταν «καλή υποψηφιότητα» για το ΛΑΟΣ στη συγκεκριμένη περιφέρεια και η ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκη Τζαβέλλα. Αναφερόμενος στα όσα λέγονται περί διαφωνίας στο κόμμα για τη στήριξη του Νικήτα Κακλαμάνη, ο κ. Βορίδης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ανταρσίας, «Και όλοι μαζί θα σπρώξουμε την πουστάρα να εκλεγεί» διότι συμφώνησε με τον Δελαπατρίδη να του δώσει μια αντιδημαρχια.

Τώρα με την ευκαιρία να δούμε ποιο είναι το άγνωστο και …ανύπαρκτο Ε.Γ του αποκόμματος; Από αυτούς ήδη έχουν φτύσει τον χοντρό και έφυγαν δύο .Ο ΜΠΟΥΓΑΣ και ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ .Οι υπόλοιποι ανάξιοι έστω και για να αναφερθούν. Το ποιος αποφασίζει; Eίπαμε η…. ΚΟΚΚΙΝΟΥ με τον ΧΟΝΤΡΟ. Τι κρύβουν ρε φίλε μου οι βαρύγδουποι τίτλοι ? Ο μαλάκας ο κοσμάκης που κοιμάται τον ύπνο του …δικαίου, και διαβάζει…. συνεδρίασε η εκτελεστική γραμματεία και αποφάσισε…. Τρίχες .Τρίλιζα έπαιζαν.

Εκτελεστική Γραμματεία του 2009

- Αλεξιάδης Φιλώτας

- Αποστολάτος Βαϊτσης

- Καλαποθαράκος Χρήστος

- Καρδαράς Κώστας

- Κοκκίνου Κατερίνα

- Μπουγάς Τρύφων

- Πλεύρης Θάνος

- Ροντούλης Αστέριος

- Τσαμπιέρη Βασιλική

- Τσικνιά Αρτεμις


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ??? Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ 900 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΛΗΨ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΟΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΡΓΑ -ΑΡΓΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΑΝΟΠΩΛΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...