Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Ψωμιάδης είναι κρυφοδωδεκαθεϊστής;


Από το σαϊτ της ομάδας Ε Θεσσαλονίκης . Επί τέλους, μετά από 2.177 χρόνια αποκτά ο Ελληνισμός μια δική του γωνιά. Μια γωνιά όπου θα μπορεί να συναντά τους δικούς του προγόνους, τους δικούς του προπάτορες, τους δικούς του ήρωες, όπου θα μπορεί να βρει τις δικές του ρίζες για να αντλήσει τους χυμούς της καταγωγής του που θα τον βοηθήσουν να φθάσει στο πνευματικό επίπεδο των δικών του ηρώων και των δικών του θεών.

Hρθε πλέον η ώρα να δημιουργήσουμε έναν τόπο που δεν θα έχει κανένας το δικαίωμα να βεβηλώνει την ιερή μνήμη των μεγάλων προγόνων του Ελληνισμού με τα ξενόφερτα, αντικοινωνικά και παραχαραγμένα ινδάλματα.

Εκατοντάδες χρόνια πέρασαν και ο Έλληνας έμεινε ναρκωμένος από τις φλυαρίες κάποιων ''θεόπνευστων'' προφητών, κάποιων άλλων ''αγίων'' αλλά και θεών, οι οποίοι με την θεωρία τους και με τις πράξεις τους κατακερμάτισαν τον Ελληνισμό και τον αναθεματίζουν μέχρι σήμερα ως βέβηλο, άθεο, μιαρό και ειδωλολάτρη.

Είχαμε λοιπόν ιερή υποχρέωση να υψώσουμε το ανάστημά μας μπροστά σε αυτή την βέβηλη συμπεριφορά και να επιτάξουμε τον εαυτό μας για τον μεγάλο αγώνα που θα επιφέρει την τιμή και τον σεβασμό προς όλους εκείνους οι οποίοι έσωσαν, ειρήνευσαν, απελευθέρωσαν και αποκατάστησαν την κατατρεγμένη ζωή.

Σ' αυτούς ανήκουν οι ύμνοι, σε αυτούς ανήκουν τα στεφάνια, σε αυτούς ανήκουν οι δοξολογίες και για ότι μας άφησαν αυτοί αξίζει να αγωνιστούμε μέχρι θανάτου. Κανένας άλλος δεν πέθανε για την Ελλάδα, κανένας άλλος δεν έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο για την Ελλάδα και κανένας άλλος δεν μαρτύρησε για την ελληνική κληρονομιά. Την πρωτοβουλία μας αυτή όφειλαν να την στηρίξουν οι εν Ελλάδι κρατικές και πνευματικές υπηρεσίες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας δεν χειροκρότησε αυτή την τόσο αγνή ενέργεια και πράξη. Τρία πρόσωπα μόνο από κρατικούς φορείς τίμησαν την εκδήλωση των εγκαινίων. Eνας ήταν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Ψωμιάδης Παναγιώτης, ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης κύριος Τουλίκας και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Πολιχρονίδης Ανέστης .Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδος Έψιλον και η Οργανωτική Επιτροπή, τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί για την τιμή που έκαναν στην προσπάθειά μας με την παρουσία τους.

Τα σχόλια είναι ανοικτά για όσους θέλουν να τον …βρίσουν.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Μπουμπούκος είχε πάει;

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα Εψιλον σε ποια κατηγορια παιζει;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...