Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Οι ελεεινές πολιτικές πράξεις του ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΕΙ.



Εμείς είχαμε γράψει εδώ πως έχουν Ευκαιρία για νέες …συνομωσίες ? πράγμα που έγινε κατά την συνάντηση τους με την δικαιολογία των εγκαινίων του μουσείου Καζαντζάκη. Γράφαμε επ΄ακριβως « Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι η συνάντηση της Ντόρας και του Βενιζέλου που φημολογείται τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο, γίνεται σε μια στιγμή που ο χόντρο Βενιζέλος είναι στα κάτω του, λόγω ΑΒΕΡΩΦ πολεμικού μουσείου, και βόλτας των τούρκων με το ΤΣΕΣΜΕ ΣΤΟ Αιγαίο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλη επιρροή προς τον κ. Βενιζέλο αλλά και την κυρία Μπακογιάννη να αποδεχτούν δήθεν τις προσκλήσεις για τα εγκαίνια, που θα γίνουν το Σάββατο το απόγευμα άσκησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Γιώργος Γραμματικάκης, ο οποίος ακόμη και τηλεφωνικά φέρεται να συνομίλησε τόσο με τον υπουργό όσο και την ανεξάρτητη βουλευτή. Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πεθερός του Βενιζέλου που είναι αδελφικός φίλος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ τον είχε πάει για να τον εντάξει στην… νέα δημοκρατία και τον…. απέστειλαν στο… ΠΑΣΟΚ».

Έρχεται η είδηση από το nonews-news και δεν διαψεύστηκε μέχρι στιγμής

«Όπως μάθαμε, κάλεσε τον Καρατζαφέρη να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο στα Χανιά. Η πρόταση έγινε δεκτή...»

Και «καπάκι» από το παραπολιτικά gr πως προσφάτως ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα αναφέροντας σε συνεργάτες του ότι θα επιθυμούσε να κατέβει υποψήφιος ο κουνιάδος του Βενιζέλου, επιχειρηματίας Μπακατσέλος.

Δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ και της αφεντικίνας του της ΝΤΟΡΑΣ.

Έλαβε ο μάγκας την εντολή για την στήριξη του εκλεκτού της συμμαχίας ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και δεν ξέρει πώς να το σερβίρει. Απλά αρχίζει την ψυχολογική προετοιμασία εκτός εάν υπάρξει μεγαλύτερο πακέτο από αλλού ,και ποιο… ισχυρό ?

Πάντως για τα δικά του κορόιδα-στελέχη της Θεσσαλονίκης; Τους έχει στείλει κανονικά στον ..κάδο των σκουπιδιών της… Κατερίνας, και επειδή το ήξερε μάλλον ο Κουριανίδης την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια.

Θέλουμε όμως να δούμε θα έχει τόσο θράσος η φιλιππινέζα του μητσοτακέϊκου να πάει τον δεκαπενταύγουστο στα ΧΑΝΙΑ ,στην βίλα του ακρωτηρίου; Oι πληροφορίες λένε πως ο Μητσοτάκης λόγω της παλιάς κουβέντας που είπε ο χοντρός περί… πολιτικού αλσχαϊμερ, είναι ικανός να τον βάλει να του καθαρίσει… και τους επτά καμπινέδες που έχει.


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντα τα ιδια στην ερμη πατριδα,τα ιδια σκατα, με την ιδια μεθοδο κυβερνουνε τον τοπο.Φτιαχνουμε ενα προδοτη να βαλει φραγμο στο πατριωτικο χωρο,του βαζουμε διπλα την αρχιχουνταρα το ζαφειροπουλο, το ντοπερμαν στις μασες σκανδαλακη,βολευουμε τους γιους,τα συμπεθερια,τα ανηψια,βαζουμε και την κατερινα στα μεσα και στα εξω και ολα ρολοι.(τωρα που θα πας χανια παρτη μαζι σου,ξερει απο καθαρισμαWC)ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ,Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟ... ΧΡΥΣΟ ...ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟ Δ Ν Τ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΜΕ ΤΑ 50 ΣΠΙΤΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΙΒΑΡΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ???????? ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .. Η .. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕ Ο Σ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ...ΔΙΑΟΛΕ ΤΣΙ ΑΠΟΛΥΜΑΡΕΣ ΣΟΥ ....ΑΝΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΤΟΜΑΣΤΗΤΕ Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΡΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Υ.Γ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ?????

Ανώνυμος είπε...

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΟ "ΟΝΕΙΔΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ..

ΜΑΓΑΡΙΣΕ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ...
 
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου
 

Μόνο ένα καθεστώς που έχει φτάσει σε πλήρη κατάπτωση και παρακμή μπορεί να γεννήσει τόσο ακραία τυχοδιωκτικά και προβοκατόρικα κόμματα, σαν τον ΛΑ.Ο.Σ.
Τύποι σαν τον Καρατζαφέρη και τη βατραχοπαρέα του, αποτελούν το «όνειδος» και γι’ αυτόν τον αστικό κοινοβουλευτισμό, ακριβώς γιατί αποτυπώνουν όλη την ελεεινότητα και τη χυδαιότητα της αποσύνθεσής του:
Το κατακάθι της σήψης…
Από την πρώτη στιγμή αναλύσαμε, διεξοδικότατα και κουραστικά, αυτόν τον ασύστολο τυχοδιωκτισμό και τη μοχθηρή αιχμή της «μαφιόζικης» καθεστωτικής προβοκάτσιας:
Τον ΛΑ.Ο.Σ.
ΣΗΜΕΡΑ το «όνειδος» το διακρίνουν και οι τυφλοί, πρώην οπαδοί του…
Μόνο οι μήτρες παραγωγής και εμπορίας του «ονείδους» και κάθε «ακαθαρσίας» (ΜΜΕ) συνεχίζουν, πεισματικά, να μάχονται να διασώσουν το τσίρκο των σαλτιμπάγκων του Καρατζαφέρη.
Με νύχια και με δόντια οι «νταβάδες» και οι μηχανισμοί τους αγωνίζονται να διασώσουν την κατασκευή τους.
Ο Καρατζαφέρης για το καθεστώς είναι πολλαπλά χρήσιμος.
Μία από τις πλέον χρηστικές ιδιότητες του Καρατζαφέρη και του θιάσου του είναι η προβοκάτσια, μια προβοκάτσια προς δύο κύριες κατευθύνσεις:
α). Να προβάρει τα σενάρια των «νταβάδων».
Ο Καρατζαφέρης είναι ο διατεταγμένος «δοκιμαστής» των νεοταξικών σχεδιασμών, των «επεξεργασιών» που γίνονται στους κύκλος των μαφιών του χρήματος και στις υπόγειες υπηρεσίες τους…
Όλα αυτά τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης, περί «αρίστων», περί κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον τραπεζίτη της Ε.Ε. , Παπαδήμο, και πολλά άλλα τα «πρόβαρε» ο Καρατζαφέρης.
Μήνα Αύγουστο «πρόβαρε» και το σενάριο του Σημίτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας
Είναι αυτός και η βατραχοπαρέα του που ύμνησαν τούς πλέον ακραιφνείς εκπροσώπους του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους και σήμερα στήριξαν ανενδοίαστα τη δωσίλογη κυβέρνηση αυτού του παρακράτους…
β). Η άλλη συνιστώσα της προβοκάτσιας είναι το μαγάρισμα και η συκοφάντηση κάθε υγιούς πατριωτιοτισμού.
Το κακό που έχει κάνει εδώ ο Καρατζαφέρης είναι μεγάλο. Έσπευδε ΑΜΕΣΩΣ να αγκαλιάσει και να καπελώσει κάθε αυθεντική πατριωτική κίνηση, παρέχοντας έτσι το τεκμήριο και το άλλοθι στον καθεστωτικό αντιεθνικισμό και αντιρατσισμό και τις επιδοτούμενες εστίες του να στιγματίζουν τα πατριωτικά αισθήματα της ελληνικής κοινωνίας και να συνδέουν κάθε κίνηση με τον Καρατζαφέρη.
Θυμάστε όταν άρχισε η συλλογή υπογραφών από το ΑΝΤΙΒΑΡΟ για το βιβλίο της ιστορίας;
Ο Καρατζαφέρης έσπευσε με νευρική βιασύνη να σφετεριστεί, να καπηλευτεί και καπελώσει την κίνηση για τις υπογραφές…
Γνωστό είναι επίσης το αυθάδες εμπόριο και η θηριώδης καπηλεία της Ορθοδοξίας…
Και το ΡΕΣΑΛΤΟ επιχείρησε να το εμπορευτεί και να το καπηλευτεί, διαφημίζοντάς το, στην αρχή, υστερικά…
Και για του τρομοκράτες μίλησε εγκωμιαστικά…
ΤΩΡΑ, έρχεται ο αχρείος να μαγαρίσει τη Χαρά Νικοπούλου.
Χωρίς καν να τη ρωτήσει την πρότεινε υποψήφια για την περιοχή της Θράκης.
Τόσο ξετσίπωτα και κακουργηματικά επιχειρεί να σφετεριστεί και να καπηλευτεί τον ηρωικό αγώνα της δασκάλας.
Τόσο ασύστολα και μοχθηρά προσπαθεί να μαγαρίσει μιαν αγωνίστριας και να την παροπλίσει, δίνοντας τροφή στους δημίους της.
Τέτοιος τυχοδιώκτης, χωρίς ιστορικό ελληνικό προηγούμενο, είναι.
Τέτοιο «όνειδος» προβοκατόρικης αυθάδειας
Πλήρες κείμενο:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4829

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ**** ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ*** ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΗ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΘΩΝΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΤΣΟΝΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ..........ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ......... ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΑΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ..... ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΤΖΕΛΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΗ......ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ............... ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΜΠΙΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ[ΓΥΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ].....ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΣ ΜΕ ΚΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ....... ΖΗΣΗΣ ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.......ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ 5.47μμ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ..ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 75%,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΕΝΝΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΤΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Κ.ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΟΥΚΡΑΝΗ ΒΑΝΤΑ...ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ....Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΖΙΜΥ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

..δε μου λέτε ρε ξεφτέρια. Η μονή Σουμελά είναι στην Κρήτη??Βασιλιάδες της παραπληροφόρησης! αα!!! Ο καρατζαφέρης δεν πεθανε ακόμα? τον είχατε για τα θυμαράκια!!!! ουστ ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

εσυ 7+42 τι εισαι βολεμενος ..η βλαμενος του νενεκου????? εδω θα τα ακουσετε ολα να μαθει ο κοσμος πιοι ειναι τα κουμασια και οσο μιλατε ολα θα βγαινουν αργα αργα σαν τη σταγονα ...... γι αυτο σου λεω εμεις σκεφτομαστε ελληνικα εσυ?????

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΡΑΜΟΝΑ Τ.... Ε.... ΜΕΙΝΑΝΕ!!!ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Νάσαστε καλά βρε παιδιά γελάσαμε και σήμερα. 10 όλοι όλοι και βόλτα στη μποκλόσφαιρα κάνετε. Συνεχίστε σπάμε πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΛΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΒΓΑΖΩ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΕ..... ΨΑΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..... ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ...... ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

τσ,τσ,τσ ΤΙ ΛΕΣ βρε παιδί μου!
Είσαι ΠΟΛΥ σοβαρός ! Όπως οτι ο Πρόεδρος εχει καρκίνο και πεθαίνει, είναι δίγαμος, τρίγαμος, διόρισε και έβγαλε φωτό με την γκόμενα, κατούρησε στο πηγάδι, έβαλε τις φωτιες στη Ρωσία.
ΑΠΟΛΥΤΗ σοβαρότητα, τι να πούμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ..

Ixnos είπε...

Mπήκαμε σήμερα στο blog και είδαμε τα σχόλια. Είχαμε ένα πρόβλημα με το κομπιούτερ και για αυτό δεν απαντήσαμε αμέσως σε μερικά επικριτικά. λοιπόν εμείς δεν είπαμε ότι έχει καρκίνο, Ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε. Είπαμε ότι του αφαίρεσαν το νεφρό και είναι σε άθλια κατάσταση. Κυκλοφορεί με καθετήρα ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ συνεχώς. Και επιμένουμε. έχει σοβαρό πρόβλημα στον προστάτη από πολύ παλιά. Τέλος αυτό. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΓΑΜΟΣ το ξαναλέμε, έχει χωρίσει και το κρατά μυστικό για λόγους ψηφοθηρίας. Ο ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΩΗΡΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑΥΑΓΗΣΕ ΛΌΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ. Δεν έχει το κουράγιο να εξαπατήσει τον τέως με μαϊμού γάμο, αφού στις προσκλήσεις φαινόταν ως.. κουμπάρος. Και εδώ τέλος. Το ποιοι τα πιστεύουν ; Είναι δικαίωμα τους. Το να λένε όμως πως λέμε ψέματα χρειάζεσαι να το αποδείξουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...