Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Είσαι ο Σιούφας ; «πλήρωσε και αυτόν από τα κλεμμένα»



Το περιστατικό έχει ως εξής:
Ο κ. Σιούφας κάθεται με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στην Αλυκή της Πάρου. Μια παρέα παραθεριστών που αντιλαμβάνεται την παρουσία του κ. Σιούφα αρχίζει να κοιτάει περίεργα.
Ενας από τους παραθεριστές πλησιάζει τον κ. Σιούφα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: "Είστε ο κ. Σιούφας;"
ΣΙΟΥΦΑΣ: "Μάλιστα..."
ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: "Να σε βρίσω τώρα ή να σε βρίσω μετά που θα τελειώσεις το φαγητό;"
ΣΙΟΥΦΑΣ: "Τώρα..."
Στην συνέχεια ο παραθεριστής απομακρύνεται και επιστρέφει λίγο αργότερα κραδαίνοντας ένα χαρτί. Ήταν ο λογαριασμός τον οποίο πέταξε στο τραπέζι του κ. Σιούφα και είπε: "Πάρτε να τον πληρώσετε από τα κλεμμένα..."
Το τι έγινε στη συνέχεια δεν λέγεται, αφού ο μεν πρώην πρόεδρος της Βουλής σηκώθηκε να φύγει αντιλαμβανόμενος τι πρόκειται να ακολουθήσει αλλά μια κυρία από την παρέα του κ. Σιούφα πέταξε το πιπέρι στους... αντιπάλους.
Το επεισόδιο έληξε στο αστυνομικό τμήμα με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες να ανταλλάξουν μηνύσεις.
Όμως, το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το μοναδικό νησί που έχει γίνει αυτό το καλοκαίρι στο νησί της Πάρου, που έχει μετατραπεί σε... "κυβερνητικό γραφείο", αφού ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών με κυβερνητικά του στελέχη, προκειμένου να συζητήσει την πορεία της χώρας.
Στο όμορφο νησί της Πάρου έχουν γίνει απαξιωτικά περιστατικά και εις βάρος κυβερνητικών στελεχών, αλλά για κάποιο "άγνωστο λόγο" δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες από κατοίκους του νησιού και από τουρίστες, αναφέρουν πως μέχρι και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου γνώρισε την "θέρμη" Ελλήνων πολιτών (περισσότερο από μία φορές) και αναγκάστηκε να μην μετακινείται ελευθέρως στο νησί, στα σημεία όπου υπάρχει πλήθος πολιτών. Έτσι, περιόρισε τις μετακινήσεις του σε ξενοδοχεία πολυτελείας, ενώ η φρουρά του έχει αυξηθεί και τον συνοδεύει παντού, ακόμη και στις παραλίες όπου ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ...
Τις τελευταίες ημέρες, οι πληροφορίες από την Πάρο για "γιουχαΐσματα" κατά κυβερνητικών στελεχών πυκνώνουν και αυτό αποτελεί ένα μικρό δείγμα του χαμηλού βαθμού εκτίμησης που τρέφουν οι πολίτες για τους κυβερνώντες την χώρα. Να σημειωθεί δε πως η Πάρος θεωρείται "κάστρο" του Ραγκούση και οι κάτοικοι του νησιού έχουν καλές "απολαβές" κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του πρώην δημάρχου τους...

Πηγή

Παιδιά είπαμε και... γιαουρτάκι. Κάνει καλό στην….. επιδερμίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...