Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για υποψήφιος περιφερειάρχης ελέω…. Πακέτου, και…. ΟΥΡΑΝΙΑΣ φώτισης.


«Θανάση θα τα πούμε για το 2ο γύρο…”, ήταν η απάντηση που έδωσε την Τετάρτη το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος ΚαρατζαΠΑΙΡΝΕΙΣ στο Νομάρχη Φθιώτιδας αρνούμενος σε αυτή τη φάση να στηρίξει την υποψηφιότητά του για Περιφερειάρχη.
Συγχρόνως από χθες το μεσημέρι λένε πως άρχισαν οι προετοιμασίες κατάρτισης ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον κ. Νίκο Παπανδρέου . Η άρνηση του κ. Καρατζαφέρη ήταν περίπου αναμενόμενη.Από χθες το μεσημέρι έγκυρες πηγές σημειώνουν ότι είχε πάρει τις αποφάσεις του ακόμη και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Χειμάρα από τη Ν.Δ.Ο ΚαρατζαΠΑΙΡΝΕΙΣ σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε αντίρρηση στην υποψηφιότητα του Θανάση Χειμάρα αλλά «καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι «ζυμώσεις» που προηγήθηκαν με τον Παπανδρεου και το ύψος του ….πακέτου εκ μέρους του. Από την πλευρά της Νομαρχίας δεν έγινα κανένα σχόλιο για τα συγκεκριμένα ζητήματα που δημιουργήθηκαν μετά τη συνάντηση Χειμάρα – Καρατζαφέρη, ωστόσο οι πηγές της Νομαρχίας προσπαθούσαν να δημιουργήσουν την αίσθηση πως «ίσως και να μην ήταν η καλύτερη των επιλογών μια συνεργασία, σε αυτή τη φάση…». Δεν γνωρίζουν όμως πως ο ΚαρατζαΠΑΙΡΝΕΙΣ «είχε πάρει την απόφαση του πριν την συγκεκριμένη συνάντηση», απλά έκανε χρήση της συνάντησης για…. αύξηση του πακέτου, και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τον δεύτερο γύρω που εκεί θα παιχτούν πολλά.

Τώρα θα πείτε. Kακό είναι να βάλει δικό του συνδυασμό; όχι δεν είναι κακό.

Να δούμε όμως ποιος είναι ο κύριος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που προαλείφεται για υποψήφιος περιφερειάρχης;

Eιναι πρώην νομάρχης της Ν.Δ και σύζυγος της κυρίας ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που είναι βουλευτής του ΛΑγΟΣ, και εκλέχτηκε ως ουρανο-κατέβατη με το «συμπλήρωμα» των πελατειακών ψήφων του συζύγου, Ασφαλώς η εν λόγω κυρία δεν περίμενε πως μπορούσε να γίνει ποτέ βουλευτίνα στην Ν.Δ, και σκεπτόμενοι μετά του συζύγου ως πολιτικοί καιροσκόποι, μεταπήδησαν στο απόκομμα, και πατώντας στον αγώνα των παλαιών στελεχών του, μαζί με το συζυγικό …συμπλήρωμα ήρθε η εκλογή της. Οι φήμες λένε πως έπεσαν χοντρά λεφτά στο…. τραπέζι για την υποψηφιότητα της. Τώρα πάει να γίνει το οικογενειακό αντίστροφο. Να εκλέγει και ο σύζυγος, η να μπει στο νέο παιχνίδι, με την πλάτη της συζύγου-βουλευτού.

Αυτό βέβαια δεν τον χαλάει τον χοντρό, διότι θα τα ξαναπάρει, όπως τα πήρε για να την διορίσει …βουλευτίνα.

Και μην βιαστούν κάποιοι να πουν πως έκανε την ουρανο-κατέβατη βουλευτίνα για την… ψύχη της μάνας του, ρίχνοντας στον καιάδα πολλά και καλά στελέχη της Εύβοιας.

Οπότε θα έχουμε …ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ υποψήφιο περιφερειάρχη ελέω…. Πακέτου, και…. ΟΥΡΑΝΙΑΣ «φώτισης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...