Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο Πρίγκιπας της καρπαζιάς, έφαγε τις…. φάπες του.


«Για τον φουκαρά τον ΟΦΗτζη»

Την ώρα λοιπόν που όλοι “συμπαραστέκονται” στον “πρίγκηπα”, εμείς οφείλουμε να σας θυμίσουμε μία ιστορία από τα παλιά, με πρωταγωνιστή πάλι τον “πρίγκηπα” που έγινε βάτραχος (σε αντίθεση με το παραμύθι).

Διαδραματίστηκε στις αφίξεις του Ανατολικού αεροδρομίου, ξημερώματα όταν η αποστολή του Ολυμπιακού γυρνούσε από μία βαριά ήττα στην Ευρώπη. Τότε κάποιος εργαζόμενος που έκανε νυχτερινή βάρδια, οπαδός του ΟΦΗ, έκανε καζούρα στον πρίγκηπα (όντας χωλωμένος από μία παλαιότερη ήττα του ΟΦΗ).

Εκεί λοιπόν ο πρίγκηπας, ο θεματοφύλακας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το καμάρι των γηπέδων, έκανε τόπι στο ξύλο τον άτυχο εργαζόμενο, με την αμέριστη βοήθεια και κάλυψη των μπράβων που τον συνόδευαν. Δεν υπήρχαν βλέπετε ΜΑΤ για να κρυφτεί πίσω τους ο νυχτοκαματιάρης και ο νυσταλέος αστυνομικός επενέβει αφού το παιδί ήταν αιμόφυρτο πίσω από το γραφείο που δούλευε.

Εντάξει θα πείτε, ας πρόσεχε και αυτός. Η συνέχεια που δεν μάθατε ποτέ; Αντί να πάνε το παιδί στο νοσοκομείο (ήρθε το περιπολικό του αεροδρομίου για να τον μεταφέρει), ΜΕΣΑ στο περιπολικό αφού έδιωξαν τον οδηγό, μπήκαν δύο μπραβάδια και απειλούσαν ότι θα “ξάπλωναν” τον Μανωλιό εάν τολμούσε να κάνει μήνυση στον “Πρίγκηπα”. Αιμόφυρτο το παιδί λοιπόν και οι άντρακλες (θεματοφύλακες και αυτοί) του ποδοσφαίρου, προπηλάκιζαν και τραμπούκιζαν μέχρι να πάρουν την “διαβεβαίωση”. Φυσικά ο πρίγκιπας της φάπας “δεν ήξερε τίποτα για το περιστατικό”.

Έχει όμως και συνέχεια: Τις επόμενες ημέρες, υπήρχε μία συνεχιζόμενη πίεση, σε καθημερινή βάση και υψηλότατο επίπεδο, για να απολυθεί το παιδί από τη δουλειά του. Ο επιχειρηματίας προς τιμήν του όχι μόνο δεν έδιωξε το παλικάρι αλλά τον κάλυψε δίνοντας του άδεια μετ’ αποδοχών και μετάθεση σε άλλο χώρο εργασίας αφού οι μπράβοι απειλούσαν εάν τον ξαναέβλεπαν στη θέση του.

Εν κατακλείδι, ο “πρίγκηπας” έκανε τόπι στο ξύλο έναν εργαζόμενο νυχτερινής βάρδιας υπό την κάλυψη φουσκωτών, που στην συνέχεια τον απείλησαν για να μη μιλήσει και έπειτα προσπάθησαν για να χάσει τη δουλειά του και να συνεχίσουν τους τραμπουκισμούς τους.

Τα γεγονότα τα θυμάται πολύ καλά και ο δημοσιογράφος κύριος Δούσης που στην προσπάθεια του να κάνει ρεπορτάζ την επόμενη μέρα ήρθε αντιμέτωπος με μπράβους που αντιδρούσαν στην δημοσιογραφική “κάλυψη” του γεγονότος. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...