Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Θα τραβήξουν το αυτάκι του χοντρού οι εβραίοι και θα πει …ΝΑΙ


Αιχμηρή επιστολή έστειλε πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.
Σ' αυτήν, κατά τις πληροφορίες, καυτηριάζει το γεγονός ότι ενώ ο ΛΑΟΣ έχει εκφράσει την πρόθεση να τον στηρίξει, δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς του ούτε πρωτοβουλία για την απο κοινού διατύπωση του...

προεκλογικού προγράμματος, τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και την αποσαφήνιση των θέσεων για κρίσιμα θέματα όπως των λαθρομεταναστών. Και αφήνει να εννοηθεί ότι αν συνεχιστεί αυτή η στάση, ο ΛΑΟΣ μπορεί και να επανεξετάσει το θέμα της υποστήριξης προς την υποψηφιότητα του κ. Κακλαμάνη.
Είναι μια επιστολή που θα μπορούσε να μοιάζει με "τελεσίγραφο". Πηγή

Αυτά τα… τελεσίγραφα είναι για να ανέβουν τα … «ανταλλάγματα» και για τα… μάτια του κόσμου. Γιατί ξεχνάμε το άδειασμα του υποψήφιου του ΛΑγΟΣ με το ψηφοδέλτιο της πατρόνας, Μυλωνόπουλου στις τελευταίες εκλογές από τον Χοντρό και την Κακλαμανίτσα, επειδή τόλμησε να γράψει ένα άρθρο για τους εβραίους στην Α1 με τίτλο , «τον αράπη και αν τον πλένεις»… Θίχτηκε τότε το ΚΙΣ, και έκανε παρέμβαση, με αποτέλεσμα ο «αντισιωνιστής» Καρατζαπαίρνεις και η Κακλαμανίτσα να τον σαμποτάρουν άγρια. Αυτοί και οι δύο, είναι υπάλληλοι των εβραίων, οπότε θα τα βρουν μεταξύ τους. Έξαλλου δεν μπορεί να πάει τσάμπα το πρόσφατο γλείψιμο, και η αβάντα που τους έκανε ο χόντρος.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...