Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Πολύ φτηνή είσαι μωρή… ΚΟΚΛΑ. Ακόμα και οι... πουτάνες είναι ποιο ..ακριβές στο …κολωνάκι .



Το δημοσίευμα:

Διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης» και τη γενική γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεοδώρα Κόκλα, με αφορμή το μεταμεσονύκτιο γεύμα εργασίας σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η «μερακλίδικη» παρέα το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2010 «γλεντούσε» στο μπαρ της πλατείας Κολωνακίου. Το τιμολόγιο για την αξία φαγητού και ποτών εκδόθηκε στο όνομα της Περιφερειακής υπηρεσίας, την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε σημαντικές περικοπές μισθών και συντάξεων.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, η κυρία Κόκλα (φίλη της Μαργαρίτας Παπανδρέου) παραδέχτηκε το συμβάν, ενώπιον του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Γιώργο Πεταλωτή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της «Φωνής» για τη σπατάλη δημοσίου χρήματος σε γνωστή καφετέρια – μπαρ του Κολωνακίου, η κα. Κόκλα επιβεβαίωσε το περιστατικό και δήλωσε ότι εκδόθηκε ένα τιμολόγιο που αφορά δείπνο αξίας 210 ευρώ, εκ των οποίων τα 35 ευρώ αφορούν τα ποτά».

Στη συνέχεια παρενέβη ο κ. Πεταλωτής δηλώνοντας ότι «υπάρχει το ελεγκτικό συνέδριο, το οποίο ελέγχει όλες τις δαπάνες».

Από την πλευρά της η εφημερίδα δεσμεύτηκε ότι στο τέλος του Αυγούστου θα δημοσιοποιήσει ακόμη επτά τιμολόγια, τα οποία αφορούσαν νυχτερινές μαζώξεις σε καφέ – μπαρ του Κολωνακίου.

Πηγή

Άμα κοιτάς όμως την μουτσούνα της, βγάζεις πολλά συμπεράσματα. Πως είναι έτσι ρε παιδί μου; σαν γερασμένη τσατσά της παλιάς Τρούμπας. Για το μπότοξ δεν της έχουν πει; η την έβαλαν μήπως και τρομάξουν οι… τούρκοι ?


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι να κανει μποτοξ ρε θυμα της εικονας, βουρλο της τηλεορασης;;;
και αν ειναι μπαζο τι με αυτο?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ..ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

με τις τσατσαδες και τις πουτανες κανει τοσα χρονια κουμαντο το παΣΟΚ.Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ μακροσκελης.Α'να μη ξεχναμε και τους επαγγελματιες δοσιλογους εχει υπεραριθμους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...