Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αντί για φιλανθρωπικό ίδρυμα, σε παρέπεμπε σε… 090



ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

Ανάκληση προϊόντων λόγω ροζ γραμμής

Στην ανάκληση των προϊόντων της υποχρεώθηκε να προχωρήσει η αμερικανική εταιρεία PLB διότι στο κουτί της συσκευασίας των δημητριακών αντί να αναγράφεται ο αριθμός ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος για παιδιά, το νούμερο παρέπεμπε σε... ροζ γραμμή. Την ανακάλυψη έκανε μια οικογένεια από το Σινσινάτι.

Ο αριθμός στην συσκευασία των "Ochocinc'O's" κανονικά θα έπρεπε να παραπέμπει στο φιλανθρωπικό ίδρυμα "Feed The Children", αλλά αντ' αυτού, μια αισθησιακή φωνή απαντούσε στην άλλη πλευρά της γραμμής.

"Πρέπει να παραδεχθεί κανείς ότι είναι αστείο. Αλλά, όταν καλέσαμε τον αριθμό για δεύτερη φορά, κάθισα και σκέφτηκα, καλά με δουλεύετε; Κανείς δεν το έχει ακόμη ανακαλύψει;" δήλωσε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας της οικογένειας.

Σύμφωνα με τη διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Μελίσα Χίθερ, το ίδρυμα έδωσε τον λανθασμένο αριθμό. Αλλά, διαβεβαίωσε τους καταναλωτές, από τους οποίους ζήτησε συγγνώμη για την όλη αναστάτωση, πως εφ' εξής θα επιβεβαιώνουν την ορθότητα κάθε τέτοιου είδους πληροφορίας.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , ΛΑΟΣ , ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ , ΖΕΡΒΟΥ .
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2010)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,
ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...